Motorola Edge 20 tokok

Tokok a Motorola Edge 20


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Motorola Edge 20 Lite, Motorola Edge 20 Pro, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Edge 20 – telefon tokok és hátlapok hatalmas árukínálata az etuo.hu-nál

Az etuo.hu GSM tartozékokat kínáló online shopban többféle telefon tokot is kínálunk, melyek kiemelkedően magas minőségüknek köszönhetően megvédik a Motorola telefont a karcoktól, horzsolástól, külső sérülésektől és a szennyeződések lerakódásától is. A csúcsminőségű telefon tok lehetővé teszi, hogy megóvjuk az okostelefont még akkor is, ha a kulcsokkal vagy más hegyes tárgyakkal együtt kerül a zsebbe, táskába. Egy okostelefon csak akkor tudja huzamosabb ideig megtartani tökéletes kinézetét, ha óvatosan bánik vele a tulajdonos és megfelelő védőtartozékokkal látja el, melyek meg tudják óvni a külső mechanikai sérülésektől. Ez magától értetődően a Motorola Edge 20 telefon esetében sincs másként. Mivel a telefont folyamatosan használjuk, magától értetődik, hogy ezzel számos károsodásnak, veszélynek tesszük ki. A telefon tokok és hátlapok fantasztikus és pénztárcakímélő befektetésnek számítanak, hiszen viszonylag kedvező áron szerezhetők be, nekik köszönhetően azonban drága javításoktól kímélhetjük meg okostelefonunkat és nem utolsósorban a költségvetésünket is.

Lenyűgöző Motorola telefon tokok és hátlapok az etuo.hu-nál

Az első smartphone-ok megjelenésekor – a korábbi, régi típusú mobiltelefonok korszakáról nem is beszélve – a tulajdonosoknak igencsak nagy fejfájást okozott a megfelelő telefon tok fellelése. A webáruházak megjelenése előtt bizony minden telefonos boltot végig kellett járni, és az sem volt ritka, hogy egyik ilyen üzlet kínálatában sem bukkantunk rá egy olyan dedikált tokra, mely tökéletesen illik a telefonra. Ilyenkor jöttek képbe az univerzális tokok és hátlapok, melyek azonban csúnyán is mutattak és az általuk biztosított védelem is elég silány volt. Manapság a webáruházaknak köszönhetően minden mobil eszközre tudunk a fotelben ülve választani tokot, és még a választék is hatalmas! A telefon tokok és hátlapok amellett, hogy funkcionálisak és tartós védelmet biztosítanak az okostelefonnak a zsíros maszatokkal, porral és az apróbb vagy komolyabb károkkal szemben, divatkiegészítőként is megállják a helyüket.

Divatos tokok és hátlapok a Motorola Edge 20-ra

Az etuo.hu online shopban a vásárlók lenyűgöző minőségű telefon tokokat és hátlapokat is találhatnak, melyek kielégítő védelmet biztosítanak a Motorola Edge 20 modell számára. Vásárlóink számos különböző modell közül választhatnak. Az oldalra nyíló tokok és hátlapok elsődleges előnye, hogy nem csak a telefon hátlapját, hanem a képernyőjét is megvédik a karcolásokkal szemben. A kínálatunkban elérhető tokok és hátlapok kiemelkedően magas minőségű öko-bőrből vagy rugalmas és kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező, úgynevezett TPU szilikonból vannak gyártva. A csukható tokok mellett közkedveltek a szilikonos hátlapok is. A tokok és hátlapok korszerű, szép kidolgozású nyomtatott mintákkal, illusztrációkkal vagy fényképekkel vannak díszítve. A lenyomat kiemelkedően magas minőségű, modern nyomdai eljárásokkal készül, ennek köszönhetően pedig ellenállást tanúsít a fakulással és a kopással szemben is. A rengeteg elérhető mintának és színnek köszönhetően minden vásárlónk rábukkanhat arra a kiegészítőre, mely minden tekintetben megfelel az elvárásainak. A menő grafikák a tokokon és hátlapokon egyedi külsőt kölcsönöznek az eszköznek.

Motorola Edge 20 – specifikáció

A Motorola Edge 20 egy lenyűgöző telefon, mely mindenre képes, amit egy ilyen árkategóriás okostelefontól joggal elvárnak a vásárlók. Mérete 163 x 76 x 7 mm, és mindössze 163 grammos. A Motorola telefon Dual SIM (Nano SIM és dual stand by) SIM-opcióval kapható. A 6,7 inches OLED kapacitív érintőkijelző 1 B színárnyalat megjelenítésére képes. A telefon képernyőjének rezolúciója 1080 x 2400 pixel, emellett pedig Corning Gorilla Glass 3 védelmet is élvez. A telefon a Motorola modellekre jellemző Android 11 OR-t futtatja és nyolcmagos Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G (6 nm) chippel van felszerelve. A telefon nagyszerű első és hátsó kamerával van kiegészítve, az első szelfikamera 32 MP-es HDR, míg a fő tripla kamera rezolúciója 108 MP / 8 MP / 16 MP. Az okostelefon nem kivehető, Li-Po 4000 mAh kapacitású akkuval van felszerelve, mely támogatja a Fast charging 30 W gyors töltési modult is. A Motorola Edge 20 telefon Frosted Emerald, Frosted Gray és Frosted White fantázianevű színárnyalatokban kapható.