Motorola Edge tokok

A Motorola Edge Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Edge – mobiltelefon tokok széles felhozatala

A Motorola Edge egy pazar, korszerű mobiltelefon, mely megfelelő védelmet igényel a mindennapi használat során. Webshopunk árukínálatában többféle Motorola Edge tok is található, így minden vásárló megtalálhatja a kívánságainak és az elvárásainak megfelelő mobil tokot. Amennyiben az okostelefonon olyan tok van, ami nem kifejezetten az adott telefonmodellre készült, megtörténhet, hogy a tartozék letakarja a gombokat vagy a kamerát, és megnehezíti a töltő vagy a fülhallgató csatlakozójának használatát. Az árukínálatunkban olyan tokok találhatók, melyek egzakt kivágásokkal vannak ellátva, így a kamera, a hangszóró és a portok is probléma nélkül használhatók.

Nagyszerű minőségű védőtokok a Motorola Edge telefonmodellre

Az etuo.hu webshopban elsőrendű anyagokból készült tokokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a Motorola Edge veszélytelen használatát a mindennapok során. Az okostelefon tokok óvjak a mobil eszköz hátlapját a kopástól és a karcolásoktól. A kiegészítőink között mindenki találhat olyan tokot, mely megfelel az egyéniségének és a kívánságainak. Azok, akik az egyszerű telefon tokokat kedvelik, válogathatnak mutatós, egyszínű termékeink közül. Az árukínálatunkban található szilikon tokok fiatalos vidámságot tükröznek, időtálló termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, a nyomtatott minta pedig színvonalas és ellenáll a fakulásnak és a karcolásoknak. Az oldalra nyíló tokok előnye, hogy a kijelzőt is óvjak.

Motorola Edge – specifikáció

A Motorola Edge egy pazar és korszerű okostelefon, mely 2020 májusában került az üzletek polcaira. Az okostelefon mérete 161,1 x 71,1 x 9,3 mm, további előnye pedig, hogy meglehetősen könnyű, mindössze 188 gramm. A mobil eszköz Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban érhető el. A képernyő OLED kapacitív érintőkijelző, melynek átlós mérete 6,7 hüvelyk. A kijelző felbontása 1080 x 2340 pixel. A mobil eszköz további előnye a nagyszerű, nyolcmagos Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm) chipset, mely biztosítja a mobil eszköz problémamentes működését. Ugyan a telefon Gorilla Glass 5 előlappal és alumínium kerettel van ellátva, a hátlapja műanyag, ezért érdemes egy rendkívüli minőségű telefon tokkal ellátni!