Motorola Defy (2021) tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1016
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Defy (2021) – telefon tokok hatalmas választéka az etuo.hu-nál

Egy mobil készülék csak akkor tudja hosszú ideig megőrizni hibátlan kinézetét, ha óvatosan bánik vele a felhasználó és megfelelő védőtartozékokkel látja el, melyek képesek megóvni a külső sérülésektől. Ez természetesen a Motorola Defy (2021) telefon esetében sincs másként, még akkor sem, ha egy kifejezetten erős, extrém körülmények közötti alkalmazásra tervezett telefonról van szó. Ugyan maga a készülék is számos kiváló karakterisztikával rendelkezik, ami a biztonságos használatot illeti, egy minőséges védőtok így is jelentősen hozzájárulhat a kényelmes és még biztonságosabb használathoz. Mobil készüléket ugyan ritkán vásárlunk, azonban napi szinten használjuk, akár extrém körülmények között is így magától értetődő, hogy nagy mértékben ki lesz téve a külső sérülések veszélyének. A telefon tokok remek befektetésnek számítanak, hiszen viszonylag olcsón vásárolhatók meg, nekik köszönhetően azonban jelentősen meghosszabbítható a mobil készülék élettartama. Az etuo.hu online üzletben többféle telefon tokot is kínálunk, melyek szenzációsan magas minőségüknek köszönhetően megvédik a Motorola Defy telefont a karcolódásoktól, horzsolástól, külső sérülésektől és a lerakódott szennyeződésektől. A csúcsminőségű telefon tok lehetővé teszi, hogy megvédjük a mobil készüléket még abban az esetben is, ha kemény felületre esik vagy éles tárgyakkal érintkezik.

Menő tokok a Motorola Defy (2021)-re

Az etuo.hu online üzletben a vevők remek minőségű telefon tokokat is találhatnak, melyek minőségi védelmet biztosítanak a Motorola Defy (2021) modell számára. Vásárlóink számos különböző telefon tok közül választhatnak, ízlésük szerint. Az oldalra nyíló tokok elsődleges előnye, hogy nem csak a telefon hátlapját, hanem a képernyőjét is védik a karcolásokkal szemben. A kínálatunkban elérhető tokok magas minőségű öko-bőrből, azaz bőrutánzatból készülnek, a belső részük pedig rugalmas és szenzációs jellemzőkkel rendelkező, úgynevezett TPU szilikonból van előállítva. A csukható vagy flip tok változatok mellett keresettek a szilikonos tokok is. A tokok korszerű, szép kialakítású nyomtatott mintákkal, grafikákkal vagy fényképekkel vannak dekorálva. A motívumokat korszerű technológiák segítségével nyomtatjuk, így minőségük és tartósságuk garantált.

Fantasztikus Motorola Defy telefon tokok az etuo.hu-nál A telefon tokok amellett, hogy funkcionálisak és megbízható védelmet biztosítanak a mobil készüléknek a szennyeződésekkel és a kisebb sérülésekkel szemben, esztétikus tartozékoként is megállják a helyüket. A 25-30 éves látogatóink már emlékezhetnek rá, hogy régen nem volt egyszerű feladat megfelelő tokot találni a mobil készülékre, választékról pedig szinte nem is beszélhettünk. Napjainkban azonban a hatalmas választéknak köszönhetően minden modellre elérhető tok, sőt, még a színek, minták kínálata is óriási, így mindenki kedvére válogathat. A nagy választék lehetővé teszi, hogy ízlésének megfelelő tokot válasszon a felhasználó, legyen szó a tartozék színéről vagy nyomtatott motívumáról, mely tükrözi a felhasználó világnézetét vagy kedvenc hobbiját. Egy minőségi telefon tok akár ajándék is lehet!

Motorola Defy (2021) – specifikáció

A Motorola Defy (2021) egy kiváló telefon, mely mindenre képes, amit egy ilyen árkategóriás mobil készüléktől elvárnak a vevők – joggal, tesszük csak csendben hozzá. A Motorola Defy telefon Hybrid Dual SIM (Nano SIM és dual stand by) nyílással érhető el. A telefon IP68 víz/porállósági fokozattal rendelkezik (1.5m 35 percig). Emellett garantáltan ellenáll a betonra zuhanással szemben is, maximum 1,8 méter magasságról. A telefon a MIL-SPEC 810H katonai szabványnak is megfelel. A 6,5 inches IPS LCD érintőképernyő 16 millió szín megjelenítésére alkalmas. A telefon képernyőjének képrezolúciója 720 x 1600 pixel. A telefon a Motorola modellekre jellemző Android 10 OR-t futtatja és octa-core Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm) chippel van felszerelve. A telefon nagyszerű, első és hátsó kamerával van kiegészítve, a szelfikamera 8 MP-es, míg a fő tripla rendszerű kamera rezolúciója 48 MP / 2 MP / 2 MP. A mobil készülék nem kivehető, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkuval van felszerelve, mely támogatja a Fast charging 20 W lehetőséget is. A Motorola Defy (2021) telefon fekete és zöld színben kapható és megfelel mindazoknak a felhasználókat, akiknek magasak az elvárásai a telefon erősségét illetően.