CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Motorola - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1005
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért Motorola? Miért legyen tokod?

A Motorolákban az egyenkinézetű okostelefonok közti egyre hasonló kinézetek között is megtalálod az az egyediséget, amit keresel. Ha tovább szeretnéd vinni az amerikai márka patináját, amit már valószínűleg most is érzel a telefonodon, egy igényes tokkal könnyen megteheted ezt, ami sokáig megőrzi azt az extra kényelmet és tapasztalatot, amit a Motorola mellett letett vokssal szereztél magadnak. Ne félj, az egyedi dizájnt a legtöbb tok ugyanúgy megőrzi, vagy még inkább kiemeli. Ha valami újra vágysz, akkor is megtalálsz az extra színektől kezdve az extrán rugalmas szilikon tokokig mindent a választékban, hogy a szárnyas logó sokáig ott lehessen a zsebedben lévő telefonon.

Motorola: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen, amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Motorola

A Motorola elsősorban a középkategóriás mobilok ár-érték arányú bajnokjelöltje minden évben, de a többi szegmensben is akad rajongója a szárnyas „M” betűs logónak, nem véletlenül. Ugyan hányattatott sorsú az amerikai gyártó, de stabil szereplő maradt a piacon. Ráadásul abban a szegmensben maradt életben ahová tucatszám robbantak be az olcsó kínai telefonok, amik első látásra remek választásnak tűntek. Második látásra viszont sokan visszataláltak a Motorolához, hiszen megmutatkozott, hogy a telefonépítésben, dizájnban, hardveres és szoftveres megoldásokban egyaránt számít a gyártó mögött lévő több évtizedes tapasztalat. A dizájnt már az elegáns lekerekített élek miatt is szeretni lehet csak, de ezen felül a speciális Moto funkciók is kiemelik a konkurenciából legtöbb készüléküket.