Telefontok Microsoft - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 749
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért Microsoft? Miért legyen tokod?

Ha a csempék világa vonzott be az okostelefnok közé, vagy csak váltottál androidról/iOS-ről, mert ez tetszett, akkor egy Microsoft (vagy Nokia) telefonod van. Az operációs rendszer ugyan kifutóban van, de sokan tartják még maguknál telefonjaikat, hiszen kidolgozott és jól használható, üzleti alkalmazásokban utolérhetetlen OS fut rajta. Az üzleti élet pedig stabilitást kívánt, készenlétet és jó megjelenést. A Microsoft telefonok ezeket már kívül belül magukban hordozzák, de ha szeretnéd kihangsúlyozni őket, válassz egy olyan tokot, ami még inkább ezt mutatja rólad. Ha viszont az életed ennél szabadabb, és szükséged van vibráló színekre is, időnként, vagy épp folyamatosan, akkor válassz a színkavalkádból amivel a mi tokjaink között böngészve találkozhatsz

Microsoft: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen, amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Microsoft

A Microsoft a Nokia farvizén tett kirándulást a mobiltelefongyártás világába, saját operációs rendszereinek átültetésével tette vonzóvá a készülékeit, ami mögé először a nokiával karöltve, majd önállóan pakolt kimondottan kellemes hardveres konstrukciókat, ízléses formavilág megjelenítése mellett. A Microsoft ugyan a Windows Phone-nal nem tudott nagy részesedést kiszakítani, sokan szeretik mind a mai napig a funkcionalitásait, a natív office használat pedig igazán nagy előnye. A Lumia széria fénykorában igen kelendőnek számított, kellemes árazás mellett nyújtott belépést az okostelefonhasználók közé, míg a kínai telefonok el nem indultak világhódító útjukra.