36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Meizu M8 tokok

A Meizu M8c, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

4 390 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

4 390 Ft
/ raktáron

Meizu M8 – telefontokok széles választéka az etuo.hu webáruházban

A telefontokok a legnépszerűbb mobiltartozékok közé tartoznak, hiszen amellett, hogy segítenek a felhasználónak saját stílusára szabni a készüléket, hatékony védelmet is biztosítanak a telefonnak a mechanikai sérülésekkel szemben. A Meizu M8 egy kiváló okostelefon, mely elegáns, visszafogott kialakításával igazán kitűnik a hasonló modellek közül. A készülék használatát még kényelmesebbé és biztonságosabbá varázsolhatja egy precízen illeszkedő, minőséges telefontok. A tökéletes illeszkedés azért fontos, mert ha nem megfelelő tokot választunk telefonmodellünkre, az ellenkező hatást fogjuk elérni – amellett, hogy a tok nem fog megfelelő védelmet biztosítani, még a mindennapi használatot is megnehezíti. Az etuo.hu webáruházban számos kiváló tokkal készültünk a Meizu M8 telefonokra, melyek megbízhatók és igazán stílusosak is. Választékunkban mindenki találhat olyan tokot, mely megfelel az igényeinek.

Kiváló minőségű, tartós mobiltokok

A magas minőségű anyagokból gyártott telefontokok jelentősen lecsökkentik a mechanikai sérülések, például a karcolások és a kopás esélyét. A védőtoknak köszönhetően a Meizu M8 telefon sokáig funkcionális és elegáns marad, emellett pedig az értéke sem fog jelentősen lecsökkenni. Egy jó telefontok további előnye, hogy a portól és a szennyeződésektől is képes megvédeni a telefont. A praktikus tartozékok azonban nem csak funkcionálisak, hanem igazán esztétikusak, stílusosak is. Segítségükkel személyre szabhatók a telefonok. A minőséges anyagok és a gondos kidolgozás lehetővé teszik, hogy a tokok sokáig zavartalanul használhatók legyenek, és megóvják a telefon oldalait és hátlapját a külső sérülésektől a mindennapi használat során.

Meizu M8 – specifikáció

A Meizu M8 a gyártó egyik legmodernebb okostelefonja, mely a 2019 nyarán megjelent okostelefonok családjába tartozik. A kiváló telefonba a gyártó MediaTek Helio P22 MT6762 processzort épített be. A készülék RAM memóriája 4 GB. A belső memória 64 GB, mely memóriakártyával bővíthető tovább. A Meizu M8 képfelbontása 720 x 1440 pixel. Egy ilyen kiváló és praktikus okostelefont érdemes megfelelő tartozékokkal, védőtokokkal ellátni, melyek megvédik a készülék hátlapját és oldalait a mechanikai sérülésektől.