CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Meizu - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért Meizu? Miért legyen tokod?

Ha Meizu telefont választottál, akkor már téged is megérintett a jó kínai telefonok szele. A nagyobb testvér Xiaomi helyett még eggyel olcsóbb, de már ugyanolyan jó készüléket szereztél be magadnak. A Meizuk az egyszerű, de kellemes dizájn hívei, így kívülről elegánsak, de nem szeretnek kitűnni. Cserébe egy praktikus és csodaszép szoftvert nyomkodhatsz minden nap. Ha szeretnéd, hogy kívülről is látszódjon milyen praktikus és mutatós a Meizuk világa, akkor tuningold meg egy ugyanilyen jellemzőkkel bíró tokkal. Ha viszont tovább vinnéd az elegáns vonalat, ahhoz is megtalálod a visszafogottabb színvilágot és kialakításokat a tokok között. Ami biztos, hogy mindegyikkel teszel a telefonod megóvásáért is. A Meizu kezd az „egyszerű, de nagyszerű” mondás egyik stabil képviselőjévé avanzsálni, és nálunk pont ilyen tokokat találsz hozzá.

Meizu: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen, amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Meizu

A Meizu és a Xiaomi sokáig haladt fej-fej mellett az új olcsó-de-jó kínai telefon címért folytatott versenyben, de a Xiaomi szédületes sebességre kapcsolt az utóbbi években. A Meizu azonban nem veszett el közben, csak átalakult. Egyéniséget kaptak a modellek, sokáig kerülgették a mindenhova beivódott szenzorsziget megoldásokat, közben pedig saját, ámulatba ejtő oprendszer kinézetet kaptak maguknak. Emellett a kamerákat mindig érdekesen és meglepően szépen ültették a hátlapba, minta valakinek ez lenne a gyárban a fixa ideája. Félreértés ne essék, ez dicséret, az M széria különösen nagy kedvencünk. Újabban azzal is hódít a telefon, hogy régi vetélytársa, a Xiaomi alá kínál árban, és a kártyafüggetlen telefonok között az M széria (M6 és M6 Note különösen) jó árszegmensbe került, viszik is, mint a cukrot.