LG Velvet tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

LG Velvet – mobil tokok széleskörű választéka

Azok a vásárlók számára, akik az LG Velvet telefonmodell mellett döntöttek, kifejezetten fontos, hogy kiváló készülékük megfelelő védelmet élvezzen. Online áruházunk széleskörű választékában olyan minőséges telefon tokok találhatók, melyeknek köszönhetően az LG Velvet sokáig karcmentes és szép marad. Hasznos tanács a felhasználók számára: a tokot érdemes az eszköz megvásárlását követően, a lehető legrövidebb időn belül beszerezni, vagy megrendelni akár még a telefon megvásárlása előtt, hiszen így az eszköz az első pillanattól fogva védve lesz a kopástól. A kopással és a karcolásokkal szembeni védelem mellett a tokok az ütések erejét is képesek tompítani, így akár a súlyos károkkal szemben is meg tudják védeni a telefont. A választékunkban található, különböző típusú tokok között mindenki találhat olyat, mely megfelel az igényeinek és a stílusának.

Megbízható védelem, elegáns dizájn - LG Velvet védőtokok

A védőtokok megóvjak az LG Velvet telefont a kopással és karcolásokkal szemben. A választékunkban található, populáris szilikon tokok TPU szilikonból készülnek, mely egy kifejezetten ellenálló, rugalmas anyag. A szilikon tokok óvjak a telefon oldalait és hátlapját, magasított oldalaiknak köszönhetően még a kijelzőt is megvédik a sima felülettel való érintkezés során. A tokok jól illeszkednek és kellően tapadnak a telefonra, emellett pedig jó fogásúak is.

LG Velvet – specifikáció

A LG Velvet készülék egy igazán különleges, nem mindennapi modell, mely funkcióival és kialakításával is kitűnik a többi hasonló készülék közül. Az eszköz mérete 167,2 x 74,1 x 7,9 milliméter, súlya pedig 180 gramm. Az eszköz támogatja a Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) kártyákat. A telefon üveg előlappal és hátlappal rendelkezik, alumínium keretes, ennek ellenére azonban érdemes további védőtartozékokkal, tokokkal is ellátni. A telefon por- és vízállósági fokáról az IP68 tanúsítvány ad bizonylatot. Az eszköz zavartalan működését a nyolcmagos Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm) processzor biztosítja. Az eszköz természetesen a megjelenése pillanatában legaktuálisabb, Android 10, LG UX 9 operációs rendszert futtatja.