36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

LG V60 ThinQ tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron

 

 
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron

Tedd egyedivé LG V60 ThinQ készüléked

Az etuo.hu széles kiegészítő választéka segít, hogy biztosan megtaláld a Számodra leginkább megfelelő telefontokot LG V60 ThinQ készülékedre! Válogass tetszésed szerint a kínálatunkban szereplő stílusos és stabil védelmet kínáló telefontokok között vagy tervezd meg a saját mintás kiegészítődet az etuo.hu oldalán! Folyamatosan megújuló kollekcióink igazán egyedi és különböző stílusú kiegészítőket tartalmaznak, legyen szó vicces, komoly, többszínű vagy letisztult megjelenésről. Neked melyik stílus jön be a legjobban? A telefonod kinézetének csak a képzeleted szab határt! Az LG V60 ThinQ telefonokra készített kiegészítőink a lehető legmagasabb minőséggel bírnak, így az egyedi mintás típusok is rendkívül stratabírók és hosszú távú használatot biztosítanak.

Tartós és magas minőségű védelem

Ne bízd a véletlenre telefonod épségét! A készülék használata során során sajnos gyakran előfordulhat, hogy okostelefonunk kiesik a kezünkből vagy kicsúszik a zsebünkből. Az ilyenkor bekövetkező sérülések az esetleges esztétikai hibák mellett nagy kárt okozhatnak a készülék kijelzőjében és működésében is. Az esetleges funkcionális hibák javítása gyakran jelentős összegbe kerül; éppen ezért ajánlott LG V60 ThinQ készülékünket is az első használattól kezdve minőségi védőtokkal ellátni! A kínálatunkban szereplő prémium minőségű telefontokok kiválóan illeszkednek az LG V60 ThinQ készülékedre és biztos védelmet nyújtanak az esetleges ütések, karcolások és sérülések ellen. Vásárlóink körében a szilikonos védőtokok a legnépszerűbbek, hiszen rugalmas anyagjuknak köszönhetően gyorsan fel-és levehetők, valamint langyos vízben is könnyedén tisztíthatók. Továbbá, a különleges mintájú kiegészítőink garantálják azt is, hogy készüléked megjelenése mindig elegáns és egyedi legyen!

LG V60 ThinQ Bemutatás

Az LG V60 ThinQ 5G készülék 2020 február hónapban került a piacra. A telefon egyértelműen a gyártó csúcskategóriás modelljei közé tartozik és bátran veszi fel a versenyt más gyártók prémium kategóriás készülékeivel is. Az LG legfrissebb újításainak köszönhetően a készülék a legmodernebb mobilhálózati támogatottsággal rendelkezik és hatékonyan használja az 5G hálózati kapcsolatokat (kizárólag ahol ez elérhető!). A kijelző P-OLED, 6,8 hüvelykes, Gorilla Glass érintőképernyővel rendelkezik, így a gyönyörű megjelenés mellett kimondottan karc- és ütésálló; illetve a hivatalos Dual Screen kiegészítővel kiterjeszthetjük két képernyőre is a tartalmainkat. Az okostelefon trendeknek megfelelően ez a típus is az LG prémium kategóriás kamera rendszerével van felszerelve: a hátlapi főkamera 64 megapixeles fényképek elkészítésére és 4K videófelvételek rögzítésére. Az LG V60 ThinQ emellett a kategóriájában kimondottan előremutató, 2.3 GHz Octa-Core chipkészlettel és 4000 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, ami biztosítja a hosszú használati időt és stabil működést.