LG Q60 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

LG Q60 – minőséges mobiltokok nagy választéka

Elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és kedvenc telefonunk leeshet, megsérülhet, megkarcolódhat vagy beszennyeződhet. Szerencsére van megoldás – a kiváló minőségű, modern telefontokok megvédik a készüléket a mechanikai sérülésektől. A kínálatunkban található telefontokok segítségével az LG Q60 készülék funkcionalitása és elegáns kialakítása sokáig megőrizhető. A tokok hibátlanul illeszkednek a modellre, a kialakított kivágások és a méret tekintetében is. A minőséges telefontokok számos modern színben, stílusban és mintával kaphatók, így minden felhasználó találhat olyan tokot, mely megfelel a készülékének és az ízlésének is.

Gyönyörű grafikák, megbízható védelem - LG Q60 telefontokok

Az LG Q60 modellre készült tokok két változatban is elérhetők – a klasszikus szilikon tokok mellett oldalra nyíló tokokat is kínálunk. A szilikon tokok TPU szilikonból készülnek, melynek fő előnye, hogy tartós és nem deformálódik. A tok tisztítása is rendkívül egyszerű, hiszen elég csak áttörölni egy törlőkendővel, vagy leöblíteni langyos vízzel, ha komolyabb szennyeződés érte. A szilikon tokok minőséges lenyomatokkal vannak kiegészítve, melyek nem kopnak le a tokról a mindennapi használat során sem. Az oldalra nyíló tokok bőrutánzatból készülnek és a készülék kijelzője számára is védelmet nyújtanak. A Wallet Book kollekció számos ilyen csukható tokot tartalmaz, melyek között minden vásárló találhat olyat, mely megfelel az elvárásainak. A hatékony és megbízható védelmet biztosító szilikon kiegészítőket és a csukható tokokat is gyönyörű vektorgrafikák és illusztrációk díszítik, melyek számos különböző, modern témát ölelnek fel.

LG Q60 – specifikáció

Az LG Q60 egy kiváló és modern okostelefon, mely 2019 első felében került az üzletek polcaira. A telefon mérete 161,3 x 77 x 8,7 mm, súlya pedig mindössze 172 gramm. A készülék Single SIM és Dual SIM változatban is elérhető. A kijelző IPS LCD kapacitív érintőképernyő, melynek átlós mérete 6,26 hüvelyk. A képernyő felbontása 720 x 1520 pixel. A készülék további előnye a kiváló, nyolcmagos Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm) chipset, mely biztosítja a készülék zavartalan működését.