LG K62 Plus tokok

A LG K62, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

LG K62 Plus – telefontokok széleskörű felhozatala

Az LG K62 Plus okostelefon tulajdonosai tisztában vannak azzal, mennyire fontos a készülék védelme a mechanikai károkkal szemben. Webshopunk felhozatalában nagyszámú olyan tok található, mely tökéletesen illeszkedik az LG K62 Plus telefonmodellre, és amellett, hogy rendkívül praktikus, igazán mutatós is. A felhozatalunkban található tokok minőséges és időtálló anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig tartós és erős védelmet biztosítanak a mindennapos alkalmazás során fellépő kisebb károsodásokkal szemben. A telefontokok óvják a telefont az elhasználódástól és a karcok megjelenésétől. Szép, trendi kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak a telefonon, gazdag felhozatalunknak hála pedig minden vevőnk megtalálhatja azt a tartozékot, mely tökéletesen illik az egyéniségéhez.

Minőséges és időtálló és erős védelem - LG K62 Plus

Az etuo.hu online áruházban nagyszámú tok található az LG K62 Plus okostelefonra. A szilikon tokok óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen óvják a készülék hátlapját és oldalait a telefon mindennapos használata során, és nem növelik jelentősen a telefon méretét sem. A tokok gyönyörű képekkel és lélegzetelállító fotókkal vannak díszítve, de olyan elegáns termékmodelleket is kínálunk, melyek egyszínűek és szolidak. Az LG K62 Plus készülékre tervezett telefontokok tökéletes illeszkedést biztosítanak és nem takarják le a telefon fontos komponenseit – a portokat, képernyőt vagy a kamerát sem. Az LG K62 Plus készüléket nagyszámú kiváló funkcióval látta el a gyártó, melynek köszönhetően a telefon nagy népszerűségre tett szert a felhasználók körében. Azok az ügyfelek, akik a telefonmodell megvásárlása mellett döntöttek, minden bizonnyal szeretnék, ha készülékük hosszú ideig újszerű kinézettel rendelkezne. Az etuo.hu online áruházban tudjuk a tökéletes megoldást! Olyan időtálló, megbízható védelmet nyújtó tokokkal készültünk vásárlóinknak, melyek kettős szerepet töltenek be: praktikus módon védik az okostelefont és emellett stílusosak és divatosak is. A tokok garantálják a tökéletes illeszkedést az LG K62 Plus telefonmodellre – amellett, hogy dimenziójuk tökéletesen illeszkedik a telefon méreteihez és alakjához és nem csúsznak le, a gondosan kialakított kivágások azt is lehetővé teszik, hogy a telefonok minden funkcióját és komponensét problémamentesen tudja használni a vevő.

Kiváló minőségű anyagokból legyártott, időtálló mobiltokok

A mai okostelefonokat a kiváló funkciók, de magas érzékenység jellemzi. A telefontokok lehetővé teszik, hogy a készülék hosszú ideig megőrizze újszerű külalakját és ne veszítsen sokat eredeti értékéből. Webshopunkban olyan tokokat kínálunk, melyek minőséges anyagokból készülnek és megóvják a telefont a mindennapos alkalmazás során keletkező kisebb károsodásokkal szemben. Legnépszerűbb termékeink a szilikon tokok, melyek minőséges termoplasztikus poliuretánból készülnek, időtállóak, elasztikusak és gyönyörű nyomtatott mintákkal vannak díszítve. A szolid dizájn rajongói az egyszínű mobiltokok közül választhatnak, míg azok, akik szeretik az érdekes mintákat, rengeteg nyomtatott tok közül választhatnak. Kínálatunkban kreatív mintákkal ellátott tokok, retró tokok, állatmintás modellek, színpompás, tarka tartozékok is találhatók.

LG K62 Plus – specifikáció

Az LG K62 Plus egy trendi, letisztult tervezésű okostelefon, punch-hole első kamerával, melyet 2020 novemberében dobott piacra a gyártó. A készülék dimenziói 165 x 76,7 x 8,4 mm. Az okostelefon-modell összhangban van az MIL-STD-810G szabvánnyal, ez azonban nem azt jelenti, hogy nincs szükség egy minőséges és alkalmas telefontokra. A készülék Android 10 operációs rendszerrel működik és Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) chipsettel van felszerelve. A készülék két változatban is megtalálható - 64 GB, 4 GB RAM vagy 128 GB, 4 GB RAM, a tárhely pedig bővíthető, méghozzá microSDXC memóriakártyával. Az LG K62 Plus IPS LCS kijelzővel van ellátva, mely 105,2 négyzetcentiméter felületű. A kijelző 6,6 hüvelyk átlójú, felbontása pedig 720 x 1600 pixel. Ez a nagy méretű kijelző kényelmes alkalmazást és kiváló képminőséget biztosít a felhasználók számára. Az LG K62 Plus fantasztikus quad kamerájának felbontása 48 MP / 5 MP / 2 MP / 2 MP. A kamera Dual LED villanóval rendelkezik, valamint panoráma és HRD fotók készítésére is alkalmas. A telefon fehér, égszínkék és piros változatban is megvásárolható, egy divatos tokkal azonban akár teljesen személyre is szabható.