Telefontok LG K62 - Tok, hátlapok

A LG K62 Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

LG K62 – okostelefon tokok a legújabb LG modellekre

Ahhoz, hogy az új okostelefon sokáig hibátlanul nézzen ki, nem elég óvatosnak lenni, hiszen a baj bármelyik pillanatban bekövetkezhet, az okostelefon pedig könnyen megkarcolódhat, megsérülhet. Az okostelefont érdemes már a megvásárlása percétől kezdve kitűnő minőségű védőtokkal óvni, mely megakadályozza a kisebb karcok és az elhasználódás első nyomainak megjelenését. Webshopunkban olyan tokok találhatók, melyek kitűnő minőségű anyagokból, például bőrutánzatból és termoplasztikus poliuretán szilikonból lettek gyártva, így kitűnően illenek a telefonra, nem csúszkálnak és nem esnek le. A tokon kialakított nyílások megkönnyítik a készülék zavartalan alkalmazását. A védőtokkal ellátott LG telefon esetében nem kell azon aggódnia az ügyfélnek, hogy megkarcolják-e az okostelefon hátlapját a táskába dobott kulcsok vagy más éles tárgyak! A modern okostelefon tokoknak még egy fontos előnyük van – esztétikus, szép kialakításuknak köszönhetően igazán szofisztikált kiegészítők is, melyek segítségével a telefon nem csak védhető, hanem stílusra is szabható.

Hosszú élettartamú, kitűnő minőségű LG K62 okostelefon tokok

Az etuo.hu webshopban olyan termékek is találhatók, melyek kifejezetten az LG K62 okostelefon modellre lettek tervezve és gyártva. Az okostelefon tokok pontosan illeszkednek az LG k62 telefonmodell kialakításához, nyílásaiknak köszönhetően pedig nem takarják le a telefon fontos elemeit. Kitűnő minőségű kidolgozásuknak köszönhetően a tokok védelmet nyújtanak az elhasználódással, karcokkal szemben, egyes modellek pedig képesek minimalizálni az esés során keletkező komolyabb károk és meghibásodások esélyét is. Az etuo.hu-nál rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a legmodernebb, nemrég megjelent okostelefon modellekre is tökéletes telefon tokokat tudjunk kínálni vásárlóinknak. Ahhoz, hogy egy okostelefon sokáig meg tudja őrizni eredeti, hibátlan állapotát, nagyon fontos, hogy az alkalmazása legelső pillanatától kezdve egy rá pontosan illő védőtokkal legyen ellátva. Az LG K62 okostelefonra illeszkedő telefon tokokat így akár azok az ügyfelek is megrendelhetik, akik még csak most készülnek megvásárolni új telefonjukat. A webáruházunk kínálatában megtalálható telefon tokok tökéletes illeszkedést nyújtanak, méretben, alakban és a kivágások tekintetében is, emellett pedig rendkívül igényes kidolgozásúak és szépek is. A gyártás során használt anyagok magasfokú minőségének köszönhetően a tokok hosszantartó, hatékony védelmet tudnak nyújtani a mindennapos alkalmazás során keletkező kisebb külső károsodásokkal szemben.

Kitűnő minőségű és hatékony LG tokok

A modern smartphone-ok már-már mini számítógépeknek számítanak, hiszen nagyszámú olyan funkcióval rendelkeznek, melyek jelentősen megkönnyítik az ügyfél életét. Mivel smartphone-unk a nap minden órájában kísér minket és a kezünkben vagy a zsebünkben van, nagyobb az esélye annak, hogy előbb vagy utóbb megsérül, megkarcolódik és meghibásodik ezért nagyon fontos, hogy kitűnő minőségű védőtartozékokkal legyen ellátva. Az etuo.hu választékában található kitűnő minőségű tokok tökéletesen védenek a kisebb külső károkkal szemben és rendkívül szofisztikált, szép és igényes kidolgozásúak is, ennek köszönhetően pedig modern kiegészítők. Azok az ügyfelek, akik szeretnék maximális védelemmel ellátni új LG telefonjukat, a tokot egy kitűnő minőségű kijelzővédő fóliával vagy edzett üveggel is kiegészíthetik, legyen szó szilikon tokról vagy csukható műbőr tartozékról.

LG K62 – specifikáció

Az LG K6 a gyártó egyik népszerű modellje. A telefon dimenziói 141,9 x 70,3 x 8,2 milliméter, és mindössze 140 gramm nehéz. A telefon ezüst, arany és sötétszürke színárnyalatban is megvásárolható, egy színes tokkal azonban jelentősen feldobható a megjelenése. Az LG smartphone Android 6.0 (Marshmallow) OR-t futtat. Az okostelefonba a gyártó octa-core 1.4 GHz Cortex-A53 CPU-t és Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430 chipsetet épített be. A LG K62 több változatban is elérhető: 16 GB belső memória és 2 GB RAM, vagy 32 GB belső tárhely és 2 GB RAM. A belső tárhely bővítésére is lehetőség van, microSD memóriakártya segítségével, 256 GB-ig. A telefonban nagyszerű, nem eltávolítható Li-Ion akkumulátor található, melynek kapacitása 3000 mAh. A telefon képernyőjének átlós mérete 5,0 hüvelyk, képfelbontása pedig 1080 x 1920 pixel. Az IPS LCD kapacitív érintőképernyő 16 millió színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A telefon fő kamerája 13 MP-es, míg a másodlagos kamera felbontása 8 MP.