LG K61 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egyedi telefontokot LG K61 készülékedre

Az etuo.hu széles kínálata segít, hogy biztosan megtaláld a Számodra leginkább megfelelő telefontokot LG K61 készülékedre! Válogass tetszésed szerint a kínálatunkban szereplő stílusos és strapabíró telefontokok között vagy akár tervezd meg a saját mintás kiegészítődet az etuo.hu oldalán! Folyamatosan megújuló kollekcióink igazán egyedi és különböző stílusú kiegészítőket tartalmaznak, legyen szó vicces, komoly, többszínű vagy letisztult megjelenésről. Neked melyik stílus jön be a legjobban? Az LG K61 telefonokra készített kiegészítőink a lehető legmagasabb minőséggel bírnak, így az egyedi mintás típusok esetén sem kell tartanod attól, hogy a minta egyhamar lekopik vagy elhalványul.

Tartós és magas minőségű védelem

Sajnos gyakran előfordulhat, hogy okostelefonunk kiesik a kezünkből, kicsúszik a zsebünkből vagy leesik valahonnan. Az ilyenkor bekövetkező sérülések az esetleges esztétikai hibák mellett nagy kárt okozhatnak a készülék kijelzőjében és működésében is; éppen ez miatt ajánlott LG K61 készülékünket is az első használattól kezdve minőségi védőtokkal ellátni. A kínálatunkban szereplő prémium minőségű telefontokok kiválóan illeszkednek az LG K61 készülékedre és biztos védelmet nyújtanak az esetleges ütések, karcolások és sérülések ellen. Vásárlóink körében a szilikonos védőtokok a legnépszerűbbek, hiszen rugalmas anyagjuknak köszönhetően gyorsan fel-és levehetők, valamint könnyedén tisztíthatóak. Továbbá, a különleges mintájú kiegészítők garantálják azt is, hogy készüléked megjelenése mindig igényes és egyedi legyen!

LG K61 Bemutatás

Az LG K61 a gyártó legújabb középkategóriás okostelefon sorozatának legerősebb tagja, ami 2020 tavaszán került a piacra. A készülék több olyan funkcióval is rendelkezik, amely eddig az LG csúcskategóriás modelljeiben volt csak elérhető. A K61 talán legnagyobb előnye a négy lencséből álló hátlapi kamerarendszer, ami 48 megapixeles, magas minőségű fényképek elkészítésére ad lehetőséget, illetve a 6.5 hüvelykes, magas felbontású FHD+ FullVision kijelző gyönyörű megjelenítést ad a készüléknek. Az LG K61 emellett a kategóriájában kimondottan előremutató, 2.3 GHz Octa-Core chipkészlettel és 4000 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, ami biztosítja a hosszú használati időt és stabil működést.