LG K52 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

LG K52 – elsőrendű tokok, megbízható védelem

Az etuo.hu webshopban nem csak a luxustelefonokra biztosítunk védőtokokat – fontosnak tartjuk, hogy a közép árkategóriás telefonmodellekhez is tökéletes tartozékokat kínáljunk, hiszen ezek a telefonok esetében is nagyon fontos szerepet játszik a sérülések megelőzése. Ahhoz, hogy az okostelefon sokáig funkcionális és újszerű kinézetű maradjon, nagyon fontos, hogy tökéletes védőtokba legyen burkolva. Az LG K52 telefon tokok hibátlanul illeszkednek a telefonra, így nem zavarják a használatot azzal, hogy ide oda csúszkálnak az okostelefonon vagy lefedik a fontos komponenseket. A telefon tok beszerezhető a telefon megvásárlását követően, vagy akár még azt megelőzően is. Mivel a gyártásuk során felhasznált anyagok csúcsminőségűek, a tokok lehetővé teszik a megbízható védelmet a mindennapos használat során jelentkező karcolásokkal szemben is.

Gyönyörű kidolgozású tokok - LG K52

A korszerű telefonok jelentős mértékben megkönnyítik az életünket – nem csak az ügyintézés és a munka, hanem a minőségi szórakozás szempontjából is. Ez a tény tagadhatatlan, akkor is, ha sokan számos negatív hatásukat is felsorolnák. Rengetegen tartják maguknál a smartphone-jukat folyamatosan, kommunikálnak a segítségével, fényképeznek vele. Azzal azonban, hogy folyamatosan magunknál tartjuk, a sérülések kockázatát is jelentősen növeljük, ezért javasolt gondoskodni a tökéletes védelemről. A tokok megóvjak a telefont az asztallappal való érintkezés során és többféle más, veszélyes helyzetben is.

LG K52 – specifikáció

Az LG K52 smartphone-modell 2020 októberére lett bejelentve. Az okostelefon szép, korszerű kidolgozású. Mérete 165 x 76,7 x 8,4 milliméter. A telefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban vásárolható meg. A ház és a képernyő aránya megközelítőleg 83,1 százalék. A telefon 4 GB RAM-mal és 64 GB belső memóriával érhető el. A belső tárhely microSDXC kártyával bővíthető tovább. A telefon az árához mérten kiváló quad kamerával, 8 MP-es szelfikamerával, 3,5 milliméteres jack csatlakozóval, hangosbeszélővel és ujjlenyomat leolvasó szenzorral is el van látva, így a biztonság, a gondtalan szórakozás és a komfortos használat is garantált. A telefon fehér, kék és piros színben kapható.