36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár

LG K51S tokok

Telefontok a LG K51s modellhez

LG K41s okostelefon egy teljesen más modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
 
Telefontok - PasteLOVE - peonies>

Telefontok - PasteLOVE - peonies

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Open Mind>

Telefontok - Trendi - Open Mind

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - bézs Case>

Telefontok - Trendi - bézs Case

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Szia arany>

Telefontok - Trendi - Szia arany

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - lány Boss>

Telefontok - Trendi - lány Boss

3 790 Ft
/ raktáron
 
Telefontok - Trendi - Wood Divat>

Telefontok - Trendi - Wood Divat

3 790 Ft
/ raktáron

LG K51S – kiváló, modellre szabott telefon tokok

Az LG K51S egy korszerű készülék, mely a többi modern okostelefonhoz hasonlóan érzékeny a karcolásokkal, kopással szemben. Az új LG modellek megnevezése nagyon hasonló, csak néhány karakterben tér el, ezért érdemes odafigyelni arra, hogy megfelelő tokot válasszunk a modellünkhöz. Az etuo.hu online áruházban számos kiváló tartozék és telefon tok található az egyre népszerűbb LG telefonmodellekre. Ezek a telefon tokok úgy lettek kialakítva, hogy precízen illeszkedjenek az LG K51S alakjához, méretéhez, gombjaihoz, portjaihoz és kamerájához. A divatos tokok nem csak kiváló védelmet biztosítanak, de igazán modern tartozékok is, melyek nem mindennapi kinézetet kölcsönöznek a telefonnak.

Modern, minőséges tokok az LG K51S telefonra

A divatos, csúcsminőségű telefon tokokat úgy dolgozzák ki a gyártók, hogy azok ne zavarják a készülék mindennapi használatát. Ez miatt a tokok az okostelefonok nélkülözhetetlen tartozékaivá váltak. A kiegészítőket ajánlott közvetlenül a telefon megvásárlása után, vagy akár azt megelőzően megvásárolni, hogy még a legkisebb karcolások veszélye is minimálisra csökkenthető legyen. Az online áruházunkban elérhető tokok tökéletesen illeszkednek az LG modellre és védelmet nyújtanak a kisebb mechanikai sérülésekkel szemben. A minőséges telefon tokoknak köszönhetően az LG K51S sokáig karcolásmentes marad és az értéke sem csökken jelentősen. Legnépszerűbb termékeink a TPU szilikon tokok, melyek divatos színekben kaphatók.

LG K51S - specifikáció

Az LG K51S megjelenését 2020 áprilisára jelentette be a gyártó. Az minimalista, kifinomult, elegáns kialakítású okostelefon minden korosztály számára tökéletes választás. A telefonon Android 10.0 operációs rendszer található, mely lehetővé teszi a legtöbb modern app problémamentes mindennapi használatát. A készülékben nyolcmagos processzor található, mely az okostelefon akadálymentes használatát teszi lehetővé. A telefon belső tárhelye 64 GB, 3 GB RAM memóriával, akinek azonban ez nem lenne elég, memóriakártyával tovább bővítheti a tárhelyet. Ez a remek készülék három színben kaptahó: titán-szürkében, pinkben és kékben. Válasszuk bármelyik színt, a készüléket egy szép telefontok segítségével könnyen a saját stílusunkra szabhatjuk.