LG K50 tokok

A LG K50S, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

LG K50 – tokok gazdag kínálata

Az LG K50 egy nagyszerű okostelefon, mely kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. A modern készülék egyik nagy előnye a szép, letisztult dizájn. Egy ilyen kiváló mobil eszközt mindenképp érdemes megvédeni a külső károsodásoktól és sérülésektől, ezért kínálatunkban olyan tokok is megtalálhatók, melyek tökéletesen illeszkednek az LG K50 modellre, nem csúsznak le és nem takarják el a telefon fontos elemeit. A tokok megbízható védelmet biztosítanak a telefon számára a mindennapi használat során keletkező kisebb sérülésekkel, károkkal szemben. Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy az LG K50 modell nem keverendő össze a Q60 modellel, hiszen a két telefon kialakítása eltérő, ezért más-más tokok szükségesek rájuk.

Széleskörű választék, megbízható védelem és magas minőség

Az etuo.hu webáruház gazdag kínálatában számos tok található az LG K50 okostelefonra, mely tökéletesen illeszkedik a készülék kialakításához és méretéhez. A kiváló minőségű tokok védelmet nyújtanak az LG telefonnak a mindennapi használat során keletkező károsodások ellen. Azok a felhasználók számára, akik a kijelzőt is szeretnék megvédeni a készülék zsebben vagy táskában való szállítása során, a csukható tokokat javasoljuk, melyek lefedik a képernyőt is. Kínálatunk népszerű termékei a szilikon tokok is, melyek jól tapadnak a készülék felületéhez, nem csúszkálnak, kellemes tapintásúak, így lehetővé teszik a kényelmes használatot. A tokok egyszínű változatban vagy különböző, nyomtatott mintákkal is elérhetők. A lenyomat minőséges, nem fakul és nem kopik, így sokáig szép marad.

LG K50 – specifikáció

Az LG K50 az LG egyik legújabb modern okostelefonja, melyet 2019 februárjában jelentett be a gyártó. A telefon mérete 161,3 x 77 x 8,7 milliméter. A készülék Single SIM és Dual SIM változatban is elérhető. A telefon 3,5 milliméteres mini jack csatlakozóval van felszerelve, ami lehetővé teszi a legtöbb fülhallgatómodell csatlakoztatását. A kiváló LG K50 telefon számára a hosszan tartó, szép kinézet és hibátlan funkcionalitás érdekében érdemes már a megvásárlást követően, vagy akár még az előtt biztosítani a megfelelő védőtokot.