LG K42 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

LG K42 – divatos tokok a legújabb telefonmodellekre is

Ahhoz, hogy a visszafogott, mutatós kidolgozású, korszerű LG K42 telefon sokáig szép és újszerű is maradjon, nem elég, ha egyszerűen csaj óvatosan bánunk vele, hiszen egy másodpercnyi figyelmetlenségbe kerül csak, és az okostelefon megsérülhet vagy kieshet a kezünkből. Éppen ezért annyira fontos, hogy új smartphone-unkhoz a lehető legrövidebb időn belül beszerezzünk egy kiváló védőtokot. A tok használata lehetővé teszi, hogy kényelmesen, aggodalom nélkül tudjuk használni smartphone-unkat a mindennapok során. A tok amellett, hogy megóvja az okostelefont a különböző fizikai sérülésekkel, karcolásokkal, kopással szemben, kifejezetten divatos és esztétikus kiegészítő is. A korszerű tokok megbízható védelemmel látják el a telefont, emellett azonban remek stíluselemek is, ha összhangba hozzuk őket a ruházatunkkal, táskánkkal vagy a pénztárcánk dizájnjával.

Hosszantartó, elsőrendű LG K42 telefon tokok

Az etuo.hu webshop széleskörű választékában többféle olyan tokra bukkanhat a vásárló, melyek megbízható védelmet nyújtanak a 2020 januárjában megjelent LG K42 telefon számára. Az elismert gyártók által készített termékek színvonalas anyagokból készülnek és hosszú ideig tudnak megbízható védelmet biztosítani a telefon számára. Egy elsőrendű tok megóvja a telefon oldalait és hátlapját a kopással, karcolásokkal szemben, valamint az ütések vagy esés során keletkező komolyabb sérülések kockázatát is jelentősen lecsökkenti. A teljeskörű védelem érdekében javasolt a tok mellé egy képernyővédő fóliát vagy védőüveget is választani a webáruházunkból.

LG K42 – specifikáció

Az LG K42 egy remek, korszerű smartphone, mely 2020 szeptemberében került a polcokra és amelyet visszafogott, mutatós kidolgozás jellemez. A telefon mérete 165 x 76,7 x 8,4 milliméter, tömege pedig mindössze 182 gramm. Az LG telefon Android 10 OR-rel működik. Az okostelefonba nyolcmagos Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm) chipset lett beépítve. A telefonban 64 GB belső memória és 3 GB RAM található, a tárhely pedig microSDXC kártya segítségével bővíthető ki. A telefon kiváló quad kamerával, hangosbeszélővel és 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is rendelkezik. A biztonságot a kiváló ujjlenyomat leolvasó szenzor garantálja.