Telefontok LG K41S - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

LG K41S – megbízható telefon tokok széleskörű kínálata

Azok a vásárlók, akik szeretnék, ha új LG telefonjuk hosszú ideig hibátlan működésű és szép kinézetű maradna, választhatnak az etuo.hu áruházban található számos, LG K41S-re készült telefon tok közül. Mivel a tartozékok kifejezetten erre a telefonra lettek tervezve, nem csúszkálnak vagy esnek le a készülékről, a gondosan kialakított, precíz nyílások pedig lehetővé teszik a készülék zavartalan használatát. A tokok minőséges anyagokból vannak gyártva, ennek köszönhetően pedig sokáig megfelelő védelmet tudnak biztosítani a telefon számára. Az etuo.hu webáruházban több eltérő stílusú telefon tokot is kínálunk, így az igényes felhasználóink is találhatnak olyan kiegészítőt, mely tökéletesen megfelel az elvárásaiknak.

Kiemelkedő minőségű LG K41S tokok

A telefon tokok rendkívül hasznos tartozékok, hiszen megvédik az LG K41S-t a kisebb sérülésektől és a mindennapi használat során fellépő karcolásoktól és kopástól, de akár a nagyobb sérüléseket, károkat is elkerülhetjük segítségükkel, vagy minimálisra csökkenthetjük az esélyüket. Az etuo.hu weboldalon található szilikon tokok fő előnye, hogy tartós TPU-ból készülnek, mely erősebb és rugalmasabb, mint a hagyományos szilikon. Az egyszínű telefon tokok előnye, hogy visszafogottak, elegánsak, letisztultak és nem változtatnak sokat az LG K41S modern kialakításán. A masszív tokok elvonják a figyelmet a telefon kialakításáról, az egyszerű szilikon tok azonban a védelem mellett rendkívül modern, minimalista megjelenést biztosít az LG K41S számára.

LG K41S - specifikáció

A K41S modell az LG egyik legmodernebb telefonja, amely 2020 áprilisára várható. A készülék mérete 165.7 x 76.4 x 8.2 milliméter. Az okostelefon Single SIM (Nano-SIM) és Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban is kapható. A K41S telefon Android 10.0 operációs rendszert futtat, hibátlan működését pedig a Octa-core 2.0 GHz processzor teszi lehetővé. Ez a fantasztikus készülék 32 GB belső tárhellyel és 3 GB RAM tárhelyet biztosít. A telefon kiváló tulajdonságokkal rendelkező kamerákkal van ellátva, ujjlenyomat leolvasót tartalmaz és számos olyan nagyszerű funkcióval van ellátva, melyek az év egyik legimpresszívebb készülékévé teszik az LG K41S-t.