LG K40S tokok

A LG K40, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

LG K40S – minőséges tokok, megbízható védelem

Az etuo.hu webáruházban nem csak a luxustelefonokra biztosítunk védőtokokat – fontosnak tartjuk, hogy a kedvezőbb áron kapható modellekhez is megfelelő tartozékokat kínáljunk, hiszen ezek a telefonok esetében is nagyon fontos szerepet játszik a sérülések megelőzése. Ahhoz, hogy a készülék sokáig funkcionális és újszerű maradjon, nagyon fontos, hogy megfelelő védőtokba legyen burkolva. Az LG K40S telefontokok tökéletesen illeszkednek a telefonra, így nem zavarják a használatot azzal, hogy ide oda csúszkálnak a készüléken vagy lefedik a fontos komponenseket. A magas minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tokok megbízható védelmet nyújtanak a mindennapi használat során fellépő kopással, karcolásokkal és más mechanikai sérülésekkel szemben is. A telefontok beszerezhető a telefon megvásárlását követően, vagy akár még azt megelőzően is.

Gyönyörű kialakítású tokok - LG K40S

A korszerű telefonok számos változást hoztak, de azt nem tagadhatjuk, hogy jelentős mértékben megkönnyítik az életünket – nem csak az ügyintézés és a munka, hanem a minőségi szórakozás szempontjából is. Rengetegen tartják maguknál az okostelefonjukat folyamatosan, kommunikálnak a segítségével, kezelik a közösségi oldalaikat, fotóznak vele. Azzal azonban, hogy folyamatosan magunknál tartjuk a telefont, a sérülések kockázatát is jelentősen növeljük, ezért érdemes időben gondoskodni a megfelelő védelemről. A tokok védik a telefont az asztallappal való érintkezés során és számos más, veszélyes helyzetben.

LG K40S – specifikáció

Az LG K40S okostelefon-modell 2019 szeptemberében jelent meg. A készülék szép, modern kialakítású. Mérete 156,3 x 73,9 x 8,6 milliméter. A telefon Single SIM (Nano-SIM) vagy Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban vásárolható meg. A test és a kijelző aránya megközelítőleg 80,4 százalék. A telefon a RAM memóriát illetően két változatban is elérhető: 32GB belső tárhely és 2GB RAM vagy 32GB 3GB RAM. A belső memória microSD kártyával bővíthető, méghozzá 1 TB-ig. A telefon az árához mérten kiváló kamerákkal, 3,5 milliméteres jack csatlakozóval és ujjlenyomat szenzorral is el van látva, így a biztonság, a zavartalan szórakozás és a kényelmes használat garantált.