LG K30 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot az LG K30 okostelefonodra

Divatos, vagy esetleg kifejezetten üzleties telefontokot szeretnél, egy olyat, amelyik tartós és ugyanakkor tökéletesen illeszkedik az LG K30 telefonodra? Az etuo.hu webshop mobil védőtok kínálatában sokféle telefontokot találsz prémium, minőségi kivitelben, hogy megtalálhasd a személyiségednek, az ízlésednek és az LG K30-nak megfelelő mobiltokot. Inkább egy üzleti, elegáns megjelenésű mobil védőtokot választanál, vagy fiatalos telefontokot, amivel partizni is mehetsz? A kemény és ellenálló műanyag telefontok a kedvenced, vagy az erős és rugalmas szilikon inkább, esetleg a minőségi, valódi bőr telefontokot szereted? Nálunk, az etuo.hu webáruházban, a mobil- és tablet védőtokok széles kínálatában megleled bármelyik fajtát! Vagy, ha az LG K30 okostelefonodra éppen egy igazán trendi, színes nyomatos védőtokot szeretnél, rajta változatos grafikával, webáruházunk kínálatában meg fogod találni a személyiségedhez leginkább illő védőtokot!

Milyen előnyökkel bírnak az LG K30 telefontokok?

Az LG K30 okostelefon érzékeny készülék, ezért szüksége van profi védelemre a hétköznapok során is. Ezért hát válassz bátran egy megbízható és tartós márkás tokot az etuo.hu telefontok webshop kínálatában! Minőségi, prémium kategóriás telefontok híján még az LG K30 okostelefon külseje is könnyedén kopik és karcolódik átlagos használat során. A kínálatunkban megtalálható minőségi mobil védőtokok mindegyike képes lesz megóvni a féltett az LG K30-odat a leggyakoribb sérülésektől.

Miért közkedveltek az LG K30 okostelefonok?

Az 1280 x 720 felbontásra képes, 5,45 colos kijelzővel rendelkező LG K30 igazi nagymama-okostelefon: pont annyit tud, amennyire egy korosodó nagyszülőnek szüksége lehet, ha a telefonálás mellett még facebookozni is akar. A 2 GB RAM és 32 GB belső tárhely nem sok mindenre elegendő, ám az alapvető szoftverek és a rendszer maga is könnyedén fut ennyi erőforrással. Az egyetlen kamera felbontása 13 MP, ez pont elegendő a kisunokát lefényképezni. A 3000 mAh-s akkumulátor viszont jól bírja a strapát, ezért az alsókategóriás LG K30-at bátran válasszák azok, akik tényleg alig használják a telefonjukat másra, mint telefonálásra meg cuki képek megosztására.