CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok LG K22 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

LG K22 – mobil tokok bőséges árukínálata

Az LG K22 telefont rengeteg remek funkcióval látta el a gyártó, melynek köszönhetően az okostelefon igazán közkedvelt lett a vásárlók körében. Azok a vásárlók, akik a modell megvásárlása mellett döntöttek, minden bizonnyal szeretnék, ha telefonjuk sokáig újszerűen nézne ki. Az etuo.hu webshopban tudjuk a megfelelő megoldást! Mutatós és praktikus telefon tokokat biztosítunk vásárlóink számára! A tokok garantálják a hibátlan illeszkedést az LG K22 modellre – amellett, hogy méretük hibátlanul illeszkedik az okostelefon méretéhez és nem esnek le, a gondosan kialakított nyílások azt is lehetővé teszik, hogy az okostelefon minden funkcióját és elemét zavartalanul tudja használni a vásárló.

Remek minőségű anyagokból gyártott, erős mobil tokok

A mai smartphone-okat a remek funkciók és a kifejezett érzékenység jellemzi. Az okostelefon tokok lehetővé teszik, hogy a telefon sokáig megőrizze újszerű kinézetét és ne veszítsen sokat eredeti értékéből. Közkedvelt termékink a szilikon tokok, melyek csúcsminőségű termoplasztikus poliuretánból készülnek, erősek, elasztikusak és gyönyörű nyomtatott mintákkal vannak díszítve. Az egyszerű design hívei az egyszínű mobil tokok közül választhatnak maguknak megfelelő tartozékot, míg azok, akik szeretik az érdekes mintákat, rengeteg nyomtatott modell közül választhatnak. Webshopunkban kreatív mintákkal ellátott tokok, retró tokok, állatmintás telefon tokok, tarka és elegáns tartozékok is találhatók. Böngészd végig az árukínálatunkat, melyben mindenki találhat olyan tokot, ami igazán illik a személyiségéhez!

LG K22 – specifikáció

Az LG K22 egy remek, korszerű smartphone, mely 2020 szeptemberében jelent meg az üzletek polcain. Az okostelefont a gyönyörű kidolgozás, és a nagy, 6,2 inch méretű kijelző jellemzi. A telefon 169 gramm, mérete 157,7 x 75,4 x 8,4 mm, Single SIM (Nano SIM) verzióban érhető el. A kijelző IPS LCD, rezolúciója pedig 720 x 1560 pixel. A képernyő 16 millió színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A remek LG K22 smartphone-ban négymagos Qualcomm QM215 Snapdragon 215 - FinFET Process 28 (nm) chipset található. A telefon Android 10.0, UI LG UX operációs rendszert futtat.