LG G8x ThinQ tokok

A LG G8 ThinQ, LG G8s ThinQ, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot az LG G8x ThinQ okostelefonodra

Az etuo.hu telefon kiegészítő specialista webáruház mobiltok készletében egészen sokféle, prémium minőségű védőtokokat találsz, hogy kiválaszthasd a szeretett LG G8x ThinQ mobilodhoz teljesen passzoló, a mindennapi kihívásokkal szemben helytálló telefon védőtokot. Mit választanál inkább: egyszínű, hagyományos telefontokot, vagy esetleg a fiatalosan színes mobil védőtokok jönnek be? A műanyag telefon védőtokot és a rugalmasan erős szilikon mobiltokot egyaránt sok felhasználó szereti. Egy prémium kategóriás telefon tokot szeretnél, ami ugyanakkor divatos, és mégis tartós mobil védőtok? A te választásod melyik fajta telefontokra esik? Itt, az etuo.hu webruházban a tablet- és mobiltokjaink között mindegyik fajtát meg fogod lelni! Amennyiben pedig az LG G8x ThinQ okostelefonodra inkább az egész készüléket kiválóan védelmező flip tokot keresel, amiben külön zsebeket találni a bankkártyák és igazolvány számára, nálunk bizonyosan megleled a számodra legszimpatikusabb védőtokokat.

Milyen előnyökkel bírnak az LG G8x ThinQ telefontokok?

AZ LG G8x ThinQ mobil sérülékeny eszköz, ezért igényli minőségi és tartós védőtokra a mindennapi használat során is. Találd meg a neked leginkább tetsző, minőségi márkás tokot az etuo.hu mobiltok és telefonos kiegészítő online bolt kínálatában! Minőségi, prémium kategóriás telefontok híján még az LG G8x ThinQ okostelefon külseje is könnyedén kopik és karcolódik átlagos használat során is. A kínálatunkban megtalálható minőségi mobil tokokra egyaránt igaz, hogy jó eséllyel meg fogják védeni az LG G8x ThinQ telefonodat a hétköznapi károktól.

Miért közkedveltek az LG G8x ThinQ okostelefonok?

Az LG a G8x modelljével úgy valósította meg az összehajtható, dupla kijelzős okostelefont, hogy a felhasználó nem kockáztatja a hajlítás mentén a képernyő tönkremenetelét, amely más gyártóknál sajnos előfordul. A G8x alapkijelzője mellé lehet ugyanis egy második, ugyanakkora (6,4 colos, Full HD+ felbontású) kijelzőt csatlakoztatni, ami által kétszer akkora képernyőt kapunk. A telefon ráadásul MIL-STD 810G katonai minősítést is kapott, így nem csak az IP68-as tanúsítványnak megfelelően por- és vízálló, de kifejezetten strapabíró készülék!