LG G8s ThinQ tokok

A LG G8 ThinQ, LG G8x ThinQ, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a LG G8s ThinQ okostelefonodra

Olyan mobiltokot keresel, amelyik fiatalos vagy éppen elegáns, esetleg a kettő egyszerre? A prémium bőr telefontokot részesíted előnyben, a hagyományos műanyagot, vagy a rugalmas szilikont? Melyiket választanád? A klasszikus, áttetsző, vagy fekete/fehér színű mobiltokot, vagy inkább egy bulizós, fiatalos, vagy nőcis, esetleg férfias mintával díszített telefon védőtokot? Itt, az etuo.hu-n a mobiltokjaink között mindegyiket meg fogod lelni! Egy prémium minőségű bőr telefontokot szeretnél az LG G8s ThinQ készülékedre, vagy inkább modern alkotók festményei és grafikái díszítette, egyedi tokot, vagy akár különleges mintával nyomott mobiltokot, minálunk szinte garantáltan rátalálsz majd azokra a telefon tokokra, amelyek leginkább tetszenek neked!

Milyen előnyökkel bírnak az LG G8s ThinQ telefontokok?

Erős, ellenálló védőtok híján még az LG G8s ThinQ készülék külseje is elkezd kopni, karcolódni még figyelmes használat mellett is a mindennapok során. A kínálatunkban kapható különféle, minőségi mobil tokok mindegyike szinte bizonyosan képes lesz megóvni a szeretett LG G8s-edet a hétköznapi, gyakori sérülésektől. Az LG G8s ThinQ-nak szüksége van minőségi védőtokra még mindennapi használat mellett is. Keress egy minőségi és megbízható telefontokot az etuo.hu telefontok webáruházban, mert nálunk a legváltozatosabb, minőségi telefontokokat találod meg, hogy meglelhesd a neked leginkább tetsző és az LG G8s ThinQ telefonodat hatékonyan védelmező védőtokot.

Miért közkedveltek az LG G8s ThinQ okostelefonok?

Az LG G8s ThinQ elsősorban a phablet méretű, kristálytiszta képet adó kijelzője, a rendkívül erős processzora, hosszú üzemideje és két fontos újítása miatt közkedvelt, 2019-es telefon modellje az LG-nek. A mélységérzékelős előlapi ToF technológiás kamera ugyanis lehetővé teszi az Air Motionnek nevezett érintésmentes gesztusvezérlést. Nincs szükség többé a kijelző nyomkodására az alapvetőnek beállított appok vagy funkciók aktiválásához: elegendő az előlapi kamera előtt a levegőben inteni hozzájuk. A legfontosabb újdonság azonban a tenyérvéna alapján azonosító Hand ID. Azaz hiába hamisítaná meg valaki az ujjlenyomatod, a tenyérvénás azonosítás miatt szinte feltörhetetlen lesz a telefonod!