LG G7 Fit tokok

A LG G7 ThinQ, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

LG G7 Fit – mobiltokok széleskörű kínálata

A telefontok egy nélkülözhetetlen kiegészítő az LG G7 Fit telefonmodell mellé. A jól megválasztott tok nem csak védi a készüléket a karcolásoktól, repedésektől és szennyeződésektől, hanem divatos megjelenést is biztosít neki. A tokoknak köszönhetően akár teljesen megváltoztatható a készülék kinézete. Az etuo.hu webáruházban különféle tokokat kínálunk, melyek tökéletesen illeszkednek az LG G7 Fit modellhez. A tokok kialakítása során minden apró részletre nagy figyelem lett fordítva. Az erős és tartós tokok tökéletesen illeszkednek a G7 Fit modellhez, könnyen karbantarthatók, használatuk kényelmes, kialakításuk pedig divatos.

Nagyszerű telefontokok egy nagyszerű készülékhez

A megfelelő tok kiválasztása nem egy egyszerű folyamat, hiszen nem elég olyan tokot választani, amely illeszkedik az adott modellhez, de az is fontos, hogy a tok a felhasználó egyéniségével is összhangban legyen. Az etuo.hu webáruházban praktikus szilikon tokokat és elegáns, csukható tokokat is találhatnak a felhasználók. A minták gazdag tárháza lehetővé teszi, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelő terméket. A Fantastic Case kollekció tokjai vidám vektorgrafikákkal vannak díszítve, a Foto Case sorozatot lélegzetelállító fényképek teszik különlegessé, míg a FLEXmat Case sorozatban elegáns, egyszínű szilikon tokok találhatók. A könyvszerűen csukható tokok közül a Wallet Book és a Wallet Book Fantastic kollekció termékei közül válogathatnak a felhasználók. Weboldalunkon arra is lehetőség van, hogy a felhasználó megtervezze saját, egyedi telefontokját, egyszerűen használható alkalmazásunk segítéségével.

LG G7 Fit – specifikáció

Az LG G7 Fit egy nagyszerű okostelefon, mely 2018 novemberében kerül piacra. A készülék Single SIM és Dual SIM változatban is elérhető. A telefon IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik, mely a porral és a vízzel szembeni ellenállás fokáról tanúskodik. A nagy IPS LCD kapacitív érintőképernyő átlós mérete 6,1", felbontása pedig 1440 x 3120 pixel, mely lehetővé teszi a kényelmes használatot. A készülék Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821 processzorral van felszerelve. A belső memória 32 / 64 GB, de microSD kártyával akár 1 TB-ig is bővíthető.