lenyíló tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 171
×
Gyártó / Sorozat 1
×
Mintázat 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

A fedeles telefon tok az egész készülék védelmére alkalmas

A stabilan tartó szilikon tok belső és az azt beborító, kellemes tapintású, apró, ízléses, fehér varrásokkal ellátott, kiváló minőségű textil bőr burkolat nem csak sima felületre történő leesés, leejtés esetén nyújt ideális védelmet az okos telefonod számára. A minőségi borítás hosszú ideig képes megvédeni készülékedet a használatból eredő kopások, karcok, súrlódások és készülék megfeszülés okozta készülék ház károsodás ellen.

A fedeles telefon tokot mágneses kapocs védi a véletlen kinyílástól

Azok számára, akik készüléküket olyan helyen hordják vagy tárolják, ahol egyéb tárgyak hozzásúrolódhatnak, vagy ahol rendszeresen van rázkódásnak, ütődésnek kitéve, ideális választás egy minden oldalról védelmet biztosító, zárható fedeles telefon. A fedeles tokban elhelyezett készüléket valamint annak sérülékeny kijelzőjét leejtés, leesés esetén is biztonsággal védi meg a károsodástól a mágneses zár. Azok számára, akik garantált teljes körű védelmet szeretnének készülékük számára, kiegészítőként kijelző-védő edzett üveg vagy polikarbonát fólia felhelyezését is javasoljuk, amellyel így a fedeles tok nyitott állapotban is képes megvédeni a készüléket a mindennapi használat során bekövetkező esetleges károsodások ellen.

A fedeles tok belső oldali zsebe névjegy vagy azonosító kártya tárolására is alkalmas

A textil bőr tok fedőlapján belül található zseb névjegyek, személyi-, lakcím valamint egyéb azonosító- és fizetési kártyák tárolására is használható, amikor szeretnénk mindent magunkkal vinni vagy épp kézben tartani, ami lényeges. A fedeles telefontok speciálisan kialakított nyílásai kiválóan illeszkednek az adott telefonmodell hangbemeneti, vaku, kamera, gomb és egyéb csatlakozó nyílásaihoz.

A széles választékú hátlapi mintázatok közül választhatod ki a legtökéletesebbet

Folyamatosan frissülő választékunkban bárki megtalálhatja a saját személyre szóló-, valamint készüléke stílusához leginkább illő fedeles ökológiai bőr tokot. Az Elegance Flex kollekció letisztult stílusú darabjai akár a visszafogottabb, üzleti outfithez is nagyszerűen társíthatóak, ugyanakkor a Flip Fantastic sorozat élénk színű, divatos nyomatai fiatalosak, kreatívak, valamint jól ellenállnak a kopásnak így rendeltetésszerű használat mellett hosszú ideig tartós, élénk színekkel díszíthetik készüléked második „bőrét”.