Telefontok Lenovo Tab P12 Pro 12.6 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo Tab P12 Pro 12.6 – tablet tokok bőséges kínálata az etuo.hu-nál

Az etuo.hu webshopban az ügyfelek magas színvonalú, tablet-védőtokok közt is böngészhetnek, aamelyek komoly és minőséges védelmet tesznek lehetővé a Lenovo Tab P12 Pro 12.6 táblagép modell számára. Vásárlóink nagyszámú, eltérő kialakítású táblagép tok modell közül választhatnak. Az oldalra nyíló modellek fő előnye, hogy nem csak a Lenovo táblagép hátoldalát, hanem a kijelzőt is védik a károkkal, kosz-lerakódásokkal szemben. A felhozatalunkban megtalálható tablet tokok magas színvonalú műbőrből és/vagy kiemelkedő jellemzőkkel rendelkező, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból vannak előállítva. A tablet tokokon található nyomtatott dizájn magas színvonalú, modern nyomdai és grafikai eljárások segítségével készül, ennek köszönhetően pedig a karcolásokkal és a halványulással, elhasználódással szemben is képes ellenállást tanúsítani. A tablet tokok további előnye, hogy a vékony mobil készülékeknek jobb fogást adnak, így nagymértékben lecsökkentik annak az esélyét, hogy a mobil készülék kicsússzon a tulajdonos kezéből, vagy a zsebből.

Tartós, magas színvonalú és menő tablet tokok a Lenovo Tab P12 Pro 12.6 táblagépre

Egy mobil készülék csak az a feltétel mellett képes jó sokáig megőrizni hibátlan külalakját, ha figyelmesen bánik vele az ügyfél és olyan tartozékokkal egészíti ki, aamelyek meg tudják védeni a mobil készüléket a külső fizikai károktól. Ez természetesen a Lenovo Tab P12 Pro 12.6 tablet esetében sincs máshogy. Mobil készüléket nem vásárolunk minden nap, azonban nap mint nap használjuk, így természetes, hogy nagyszámú külső fizikai sérülésnek van kitéve. Ennek tudatában a tablet-védőtokok kifizetődő befektetésnek számítanak, hiszen kedvező áron tudjuk őket megvenni, használásukkal pedig drága és időigényes javításoktól kímélhetjük meg a táblagépet (és magunkat is). Az etuo.hu webshopban a különféle kiegészítők mellett nagy számú mobiltokot is kínálunk, aamelyek pazar minőségüknek köszönhetően sikeresen megvédik a Lenovo Tab P12 Pro 12.6 táblagépet a karcolódásoktól, horzsolásoktól, külső károktól és a lerakódott piszoktól, szennyeződés-lerakódásoktól is. A magas színvonalú tablet tok lehetővé teszi, hogy védjük a táblagépet még az a feltétel mellett is, ha a kulcsokkal vagy más éles tárgyakkal együtt kerül a táskába vagy a zsebbe. Egy tok nem csak előnyös tablet-tartozék, hanem dekoratív és menő kiegészítő is!

Fantasztikus Lenovo Tab P12 Pro 12.6 tablet-védőtokok az etuo.hu-nál

A táblagépekre passzoló tablet tokok két feladatot is ellátnak: védik a mobil készüléket és stílusos tartozékként is megállják a helyüket. Manapság a webshopok hódításának köszönhetően fotelünk kényelméből shoppingolhatunk, a hatalmas felhozatalnak köszönhetően pedig nem is csak egy, a tabletmodellünkre passzoló tablet tok vár, hanem bő termékskálán nézelődhetünk – régebben ez nem így volt: ahhoz, hogy tökéletes tablet tokot találjunk a készülékünkre, számos boltot kellett gyalog végigjárjunk, és a felhozatal is csapnivaló volt. A hatalmas termékkínálat napjainkban lehetővé teszi, hogy olyan tablet tokot válasszunk, amely minden szempontból megfelel az igényeinknek – azért, mert kifejezi a stílusunkat és azért, mert pontosan illik a tabletunkra is.

Lenovo Tab P12 Pro 12.6 – specifikáció

A Lenovo Tab P12 Pro 12.6 egy fantasztikus táblagép, amely rengeteg remek funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriás mobil készüléketől jogosan elvárnak az ügyfelek. Dimenziója 285,6 x 184,5 x 5,6 mm. A Lenovo táblagép Nano SIM / Stylus support változatban érhető el. A 12,6 inches AMOLED kapacitív érintőkijelző 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. A táblagép kijelzőjének rezolúciója 1600 x 256 pixel. A táblagép Android 11 operációs rendszert futtat és octa-core Qualcomm SM8250-AC Snapdragon 870 5G (7 nm) chippel van felszerelve. A táblagép figyelemre méltó első és hátsó kamerával van felszerelve, az első szelfikamera 8 MP-es, míg a hátsó kamera rezolúciója 13 MP / 5 MP. A mobil készülék nem kivehető, Li-Po 10200 mAh kapacitású akkuval van felszerelve. A Lenovo Tab P12 Pro 12.6 tablet Storm Gray fantázianevű színben érhető el. A tablet USB Type-C 3.1 megoldással lett felszerelve.