Lenovo Tab P11 Pro tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo Tab P11 Pro – táblagép tokok bőséges árukínálata az etuo.hu-nál

Egy mobil eszköz csak akkor tudja sokáig megőrizni újszerű kinézetét, ha óvatosan bánik vele a felhasználó és megfelelő védőtartozékokkal látja el, melyek képesek megóvni a külső károsodásoktól. Ez természetesen a Lenovo Tab P11 Pro táblagép esetében sincs másként. Egy táblagép kiválasztása, megvásárlása időigényes és költséges feladat, amit legtöbben csak 2-3 évente ismétlünk meg. Az eszközt azonban napi szinten használjuk, így magától értetődő, hogy nagy mértékben ki lesz téve a külső sérülések veszélyének. A tablet tokok remek befektetésnek számítanak, hiszen viszonylag olcsón vásárolhatók meg, nekik köszönhetően azonban költséges és időigényes javításoktól kímélhetjük meg készülékünket. Az etuo.hu online áruházban többféle tablet tokot is kínálunk, melyek kiemelkedően magas minőségüknek köszönhetően óvjak a Lenovo tabletet a karcoktól, elhasználódástól, külső sérülésektől és a lerakódott szennyeződésektől. A csúcsminőségű tablet tok lehetővé teszi, hogy megvédjük a készüléket még abban az esetben is, ha a kulcsainkkal vagy más éles, hegyes tárgyakkal együtt kerül a táskába. Azt viszont mindenképp érdemes kiemelni, hogy egy tok nem csak funkcionális tartozék, hanem stílusos és divatos kiegészítő is.

Tartós, csúcsminőségű és divatos tokok a Lenovo Tab P11 Pro tabletre

Az etuo.hu webáruházban a vásárlók remek minőségű tablet tokokat is találhatnak, melyek folyamatos és minősége védelmet nyújtanak a Lenovo Tab P11 Pro modell számára. Vásárlóink számos különböző modell közül választhatnak. Az oldalra nyíló tokok elsődleges előnye, hogy nem csak a tablet hátlapját, hanem a képernyőjét is védik a karcolásokkal szemben. Éppen ezért, a táblagépek esetében a könyvként csukható tablet tokok nyújtják a legmegbízhatóbb védelmet. A kínálatunkban található tokok magas minőségű műbőrből készülnek, a belső részük pedig rugalmas és kiemelkedő karakterisztikákkal rendelkező, úgynevezett TPU szilikonból van gyártva. A csukható tokok modern, szép kialakítású nyomtatott mintákkal, grafikákkal vagy fényképekkel vannak díszítve. A lenyomat magas minőségű, korszerű nyomdászati eljárásokkal készül, ennek köszönhetően pedig ellenáll a karcokkal és a halványulással szemben is. A rengeteg minta- és színválasztéknak köszönhetően minden vásárlónk rábukkanhat arra az egy, tökéletes tokra, mely minden tekintetben megfelel az elvárásainak. A tok teljesen új külsőt képes kölcsönözni a készüléknek, kinézete pedig a felhasználó stílusa, öltözködése vagy hobbijai alapján is megvásárolható.

Fantasztikus Lenovo Tab P11 Pro tablet tokok az etuo.hu-nál

Ahogy arra már kitértünk, a tablet tokok kettős funkciót látnak el. Amellett, hogy funkcionálisak és megbízható védelmet biztosítanak a készüléknek a szennyeződésekkel és a kisebb sérülésekkel szemben, stílusos kiegészítőként is megállják a helyüket. Korábban a felhasználók örültek, ha egyáltalán találtak megfelelő tokot a készülékükre. Napjainkban azonban a hatalmas árukínálatnak köszönhetően minden modellre található tok, sőt, még a színek, minták választéka is óriási, így mindenki kedvére válogathat. A nagy választék lehetővé teszi, hogy ízlésének megfelelő tokot válasszon a felhasználó, legyen szó a tartozék színéről, vagy mintájáról, mely tükrözi a felhasználó személyiségét vagy kedvenc hobbiját. Egy minőséges tablet tok akár ajándékként is megállja a helyét, mellyel meglephetjük ismerőseinket, szeretteinket.

Lenovo Tab P11 Pro – specifikáció

A Lenovo Tab P11 Pro egy remek táblagép, mely mindenre képes, amit egy ilyen, magasabb árkategóriás készüléktől elvárnak a vásárlók – joggal, tennénk hozzá. Dimenziója 264,3 x 171,4 x 6,9 mm, és mindössze 485 grammos. A Lenovo táblagép Nano SIM nyílással érhető el. A 11,5 inches OLED, HDR10, 500 nits (typ) kapacitív érintőkijelző 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. A táblagép képernyőjének képfelbontása 1600 x 2560 pixel. A tablet a Lenovo modellekre jellemző Android 10 OR-t futtatja és octa-core Qualcomm SDM730 Snapdragon 730G (8 nm) chippel van felszerelve. A táblagép nagyszerű, első és hátsó kamerával van kiegészítve, az első szelfikamera 8 MP-es, míg a fő kamera rezolúciója 13 MP. A készülék nem eltávolítható, Li-Po 8600 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, mely támogatja a Fast charging 20 W lehetőséget is. A Lenovo Tab P11 Pro táblagép Platinum Gray és Slate Grey fantázianevű szürke színárnyalatokban kapható.