Lenovo Tab P11 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo Tab P11 – védőtokok szédületes választéka a Lenovo tabletokra

A Lenovo Tab P11 az egyre népszerűbb gyártó egyik elsőrangú, aktuális készüléke, melyre számos, kifejezetten erre a tablet-modellre legyártott tablet tokot biztosítottunk. A kitűnő minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tokok tartósan használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű tabletet a karcokkal, kopással, horzsolással szemben. A flexibilis, erős és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból, vagy rövidítve TPU-ból és minőségi műbőrből legyártott tokok megóvják a tablet házát a kisebb fizikai sérülések legtöbbjével szemben. A tokok nem csak effektíven óvják a tabletet, hanem igazán esztétikus és klassz, jól mutató védőtartozékok is. Aki az elegánsabb megoldásokra esküszik, választhat a szerény, egyszínű tokjaink közül is. A mintás, színes tokok vidámságot fecskendeznek az unalmas hétköznapokba és könnyen a vevő stílusához igazíthatók. Gazdag választékunkban az állat- és virágmintáktól kezdve a témához kötött tablet tokokon át, egészen az absztrakt mintákig minden megtalálható. Azzal, hogy új öltözékbe bújtatjuk tabletunkat, kifejezhetjük az egyéniségünket és klasszá, esztétikussá változtathatjuk a készülékünket.

Minőségi tokok a tablet igazán tartós védelme érdekében

A táblagép tokok és hátlapok használatának egyik fontos előnye, hogy megóvják a tabletet a külső sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig lehetségessé teszik, hogy annak értéke csak csekély mértékben csökkenjen. A tokok még a használt táblagépeknek is friss külsőt tudnak kölcsönözni, emellett pedig elrejtik a tartós használatra utaló kopást és a megkarcolt hátlapot is. A tok használatának további előnye, hogy lehetségessé teszi, hogy a későbbiekben, mikor eladásra kínáljuk régi tabletunkat, sokkal magasabb áron tudjuk értékesíteni, hiszen azokért a tabletokért, melyeket nem fedik az használat jelei, nagyobb összeget lehet elkérni. A tokokat érdemes már a Lenovo tablet használatának első heteiben beszerezni, hogy még a legelső karcok is sikeresen elkerülhetők legyenek. A gyártás során használt anyagok magas minőségének köszönhetően a tokok igazán tartós, effektív védelmet képesek biztosítani a hétköznapi használat során keletkező apróbb külső fizikai sérülésekkel szemben. Az egyszínű tokok felfrissítik a tablet kinézetét, príma hatást keltenek és erős védelmet szavatálnak, míg a tarka tok-típusok vidámságot hoznak a vevő mindennapjaiba.

Elsőrendű tokok a Lenovo Tab P11 tablet védelmére

Az univerzális tokokkal ellenben a dedikált táblagép tokoknak számos előnyük van, de az egyik legfontosabb, hogy nem fedik le a tablet fontos részeit, így nem zavarják a mindennapos használatot sem. Webshopunk árukínálatában olyan minőségi tokok is rendelkezésre állnak, melyek kifejezetten a Lenovo Tab P11 modellre lettek tervezve. Ennek köszönhetően hibátlanul passzolnak a tabletra, a méretet tekintve is, illetve a tablet komponensei számára kialakított kivágások, zsebecskék tekintetében is. Napjaink tabletjai akár több éven át is elsőrangúan és zavartalanul működnek, értékük csak minimálisan csökken, állapotuk pedig maradéktalan lesz, de csak akkor, ha megfelelő védőtartozékokkal vannak felvértezve. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a tablet tulajdonosa mielőbb megfelelő tablet tokot biztosítson Lenovo tabletjára, mely effektíven fogja óvni a Lenovo Tab P11 modellt a kopással, sérülésekkel és az apróbb karcokkal szemben. Az etuo.hu GSM védőtartozékokat kínáló webshopban olyan minőségi és erős tablet tokokat biztosítottunk vevőinknek, melyek a Lenovo Tab P11 tablet-modellre lettek megtervezve és előállítva, így lehetségessé teszik a maximális védelmet és a zavartalan használatot is.

Lenovo Tab P11 – specifikáció

A Lenovo Tab P11 a gyártó 2021-es tabletjainak egyike. A tablet mérete 258,4 x 163 x 7,5 milliméter, tömege pedig mindössze 490 gramm. A kitűnő tabletra mindenképp javasolt venni egy kitűnő tablet tokot az etuo.hu gazdag kínálatából. A tablet Nano SIM, Stylus support verzióban szerezhető be. A tableton Android 10 operációs rendszer van, a hiánytalan működést pedig az octa-core Qualcomm SM6115 Snapdragon 662 (11 nm) chipset biztosítja. A tablet 64 GB / 128 GB belső tárhellyel és 4 GB / 6 GB RAM-mal rendelkezik, a memória kibővítésének érdekében pedig támogatja a microSDXC kártyákat is. A tablet IPS LCD kijelzője 11,0 inch átlós méretű, képfelbontása pedig 1200 x 2000 pixel. A tabletban Li-Po akku található, melynek kapacitása 7700 mAh. A Lenovo Tab P11 egy nagyszerű táblagép, az árkategóriáját tekintve.