Telefontok Lenovo Tab P10 - Tok, hátlapok 

(Termékek száma: 0)
No search results

Lenovo Tab P10– minőséges tablet tokok széles kínálata

A Lenovo Tab P10 egy rendkívül praktikus és kiváló funkciókkal felszerelt tablet, mely igazán népszerű a felhasználók körében. Ahhoz azonban, hogy ez a családi szórakozást szolgáló tablet sokáig újszerű és működőképes maradjon, elengedhetetlenek a kifejezetten a modellre illeszkedő védőtartozékok, melyek lehetővé teszik, hogy a tablet a mindennapi használat során ne karcolódjon vagy kopjon meg. Az etuo.hu online áruház kínálatában kiváló minőségű tokok érhetők el, melyek védik a táblagép oldalait és hátlapját a mindennapi használat alatt. A tokok csúcsminőségű anyagokból, bőrutánzatból és szilikonból készülnek, és úgy lettek kialakítva, hogy precíz illeszkedést biztosítsanak és ne essenek le a táblagépről.

Minőséges és tartós tablet tokok

Az etuo.hu online áruház gazdag kínálatában több olyan tabletre való tok is megtalálható, mely megfelelő védelmet biztosít a Lenovo Tab P10 táblagép számára. A tokok elsődleges funkciója, hogy megóvják a készüléket, a korszerű tokok azonban emellett igen szép kiegészítők is. A Lenovo Tab P10 tabletre való, oldalra nyíló tokok emellett olyan praktikus állvánnyá hajtogathatók, melynek köszönhetően a felhasználó kényelmesen élvezheti a táblagép által nyújtott szórakozási lehetőségeket. A minőséges, csukható tokok nem csak a táblagép oldalait és hátlapját védik – leborítják a kijelzőt is, így megakadályozva, hogy az megkarcolódjon a mobil eszköz táskában vagy hátizsákban való szállítása során.

Lenovo Tab P10 – specifikáció

A Tab P10 a kínai Lenovo egyik legmodernebb tabletje, mely nagy kijelzőjének és a Dolby hangtechnológiának köszönhetően igazi szórakoztatóközpont fiatalok és idősek számára is. A Lenovo Tab P10 kiváló társ az utazások során is, hiszen rendkívül vékony és könnyű, így bárhova magunkkal vihetjük, ilyenkor azonban érdemes egy megfelelő tablet tokkal ellátni a készüléket. A Lenovo Tab P10 1,80 GHz-es Qualcomm Snapdragon 450 processzorral dolgozik és Android Oreo operációs rendszert telepített rá a gyártó. Az szelfikamera képfelbontása 5 MP, a fő kamera pedig 8 MP-es. A készülékben két cellás Li-Po akkumulátor van.