36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Lenovo Tab P10 tokok

Tablet tok a Lenovo Tab P10 modellhez

Lenovo Tab M10 10.1, Lenovo Tab M10 Plus 10.3, Lenovo Tab E10 TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ MODELL

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Lenovo Tab P10– minőséges tablet tokok széles kínálata

A Lenovo Tab P10 egy rendkívül praktikus és kiváló funkciókkal felszerelt tablet, mely igazán népszerű a felhasználók körében. Ahhoz azonban, hogy ez a családi szórakozást szolgáló tablet sokáig újszerű és működőképes maradjon, elengedhetetlenek a kifejezetten a modellre illeszkedő védőtartozékok, melyek lehetővé teszik, hogy a tablet a mindennapi használat során ne karcolódjon vagy kopjon meg. Az etuo.hu online áruház kínálatában kiváló minőségű tokok érhetők el, melyek védik a táblagép oldalait és hátlapját a mindennapi használat alatt. A tokok csúcsminőségű anyagokból, bőrutánzatból és szilikonból készülnek, és úgy lettek kialakítva, hogy precíz illeszkedést biztosítsanak és ne essenek le a táblagépről.

Minőséges és tartós tablet tokok

Az etuo.hu online áruház gazdag kínálatában több olyan tabletre való tok is megtalálható, mely megfelelő védelmet biztosít a Lenovo Tab P10 táblagép számára. A tokok elsődleges funkciója, hogy megóvják a készüléket, a korszerű tokok azonban emellett igen szép kiegészítők is. A Lenovo Tab P10 tabletre való, oldalra nyíló tokok emellett olyan praktikus állvánnyá hajtogathatók, melynek köszönhetően a felhasználó kényelmesen élvezheti a táblagép által nyújtott szórakozási lehetőségeket. A minőséges, csukható tokok nem csak a táblagép oldalait és hátlapját védik – leborítják a kijelzőt is, így megakadályozva, hogy az megkarcolódjon a mobil eszköz táskában vagy hátizsákban való szállítása során.

Lenovo Tab P10 – specifikáció

A Tab P10 a kínai Lenovo egyik legmodernebb tabletje, mely nagy kijelzőjének és a Dolby hangtechnológiának köszönhetően igazi szórakoztatóközpont fiatalok és idősek számára is. A Lenovo Tab P10 kiváló társ az utazások során is, hiszen rendkívül vékony és könnyű, így bárhova magunkkal vihetjük, ilyenkor azonban érdemes egy megfelelő tablet tokkal ellátni a készüléket. A Lenovo Tab P10 1,80 GHz-es Qualcomm Snapdragon 450 processzorral dolgozik és Android Oreo operációs rendszert telepített rá a gyártó. Az szelfikamera képfelbontása 5 MP, a fő kamera pedig 8 MP-es. A készülékben két cellás Li-Po akkumulátor van.