Telefontok Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 - Tok, hátlapok

Tokok a Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Lenovo Tab M10 Plus 10.3, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 – tablet-védőtokok szerteágazó kínálata

Az etuo.hu webshopban több tablet tok érhető el a Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 tabletra. A csukható tablet tokok óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen óvják a mobil készülék hátlapját, kijelzőjét és oldalait a táblagép folyamatos használata során, és nem növelik jelentősen a méretét sem. A tablet tokok gyönyörű fényképekkel és kiváló vektorokkal vannak díszítve, de olyan dekoratív termékmodelleket is kínálunk, aamelyek egyszínűek és diszkrétek. A Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 mobil készülékre tervezett, tablet-védőtokok hibátlan passzolást biztosítanak és nem fedik le a táblagép jelentős elemeit – a csatlakozónyílásokat, kijelzőt vagy a kamerát sem. A Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 mobil készüléket rengeteg kiváló funkcióval látta el a gyártó, amelyeknek köszönhetően a táblagépet izgatottan várták a felhasználók. Azok az ügyfeleink, akik a táblagép modell megvásárlása mellett döntenek majd, minden bizonnyal szeretnék, ha mobil készülékük jó sokáig hibátlan külalakkal rendelkezne. Az etuo.hu webshopban tudjuk a lehető legjobb megoldást! Olyan időtálló, minőséges védelmet biztosító tablet tokokkal készültünk ügyfeleinknek, aamelyek kettős szerepet töltenek be: előnyös módon védik a tabletet és emellett stílusosak és menők is.

Magas színvonalú, időtálló és masszív védelem - Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6

A Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 tablet tulajdonosai tisztában vannak azzal, mennyire jelentős a mobil készülék védelme a külső fizikai károkkal szemben. Webshopunk választékában több olyan tablet tok megtalálható, amely hibátlanul illeszkedik a Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 táblagép változatra, és amellett, hogy rendkívül előnyös, igazán mutatós is. A felhozatalunkban megtalálható tablet tokok magas színvonalú és időtálló anyagokból vannak előállítva, ennek köszönhetően pedig tartósan és effektíven védik a folyamatos használat során fellépő apróbb károsodásokkal szemben a mobil készüléket. A tablet-védőtokok óvják a táblagépet a horzsolástól és a karcolódások kialakulásától. Mutatós, menő kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak a táblagépen, bőséges felhozatalunknak hála pedig minden ügyfelünk megtalálhatja azt a kiegészítőt, amely hibátlanul passzol az elvárásaihoz. A tablet tokok szavatolják a hibátlan passzolást a Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 táblagép változatra – amellett, hogy méretük hibátlanul illeszkedik a táblagép méreteihez és alakjához és nem csúsznak le, a gondosan kialakított nyílásokok azt is lehetővé teszik, hogy a táblagépek minden funkcióját és elemét hibátlanul tudja majd használni az ügyfél.

Kiváló színvonalú anyagokból előállított, időtálló tablet tokok

A mai tabletokra a kiváló funkciók, viszont a magas érzékenység is karakterisztikus. Webshopunkban olyan tablet tokokat és hátlapokat kínálunk, aamelyek magas színvonalú anyagokból vannak előállítva és megóvják a táblagépet a folyamatos használat során keletkező apróbb károsodásokkal szemben. Közkedvelt termékeink a szilikon tablet tokok és hátlapok, aamelyek magas színvonalú termoplasztikus poliuretánból, vagyis rövidítve TPU-ból vannak előállítva, időtállók, elasztikusak és gyönyörű nyomtatott mintákkal vannak dekorálva. A diszkrét megoldások rajongói az egyszínű tablet tokok közül választhatnak, míg azok, akik szeretik az izgalmas nyomatokat, rengeteg nyomtatott mintával ellátott tablet tok között kutathatnak. Kínálatunkban kreatív mintákkal kiegészített tablet tokok, retró tablet tokok, állatmintás termékek, színes, tarka kiegészítők is megvásárolhatók.

Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 – specifikáció

A Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 egy menő, letisztult tervezésű tablet, amelyet 2022 májusában vártunk izgatottan. A mobil készülék Android 12 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Mediatek MT6769V/CU Helio G80 (12 nm) chipsettel van felszerelve. A mobil készülék három verzióban is megtalálható – 32 GB, 64 GB vagy 128 GB belső tárhellyel és 3 GB / 4 GB / 6 GB RAM memóriával, a memória pedig bővíthető is, méghozzá microSDXC memóriakártyával, amely dedikált nyílást használ. A Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 IPS LCD kijelzővel van felszerelve, amelynek denzitása 220 ppi. A kijelző 10,61 hüvelyk átlójú, rezolúciója pedig 1200 x 2000 pixel. Ez a nagy méretű kijelző kényelmes használatot és kiváló képminőséget biztosít a Lenovo eszköz tulajdonosai számára. A Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 kamerájának rezolúciója 8 MP.