CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Lenovo Tab M10 Plus 10.3 - Tok, hátlapok

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo Tab M10 Plus 10.3 – stílusos tokok a legújabb táblagép modellekre is

Ahhoz, hogy a nagyszerű kidolgozású Lenovo Tab M10 Plus 10.3 sokáig szépen és újszerűen nézzen ki, elengedhetetlen, hogy óvatosan bánjunk vele. Ez azonban nem mindig elegendő, hiszen elég egy kis figyelmetlenség, és a tablet leeshet, megsérülhet. Ezért nagyon fontos, hogy a felhasználó az eszköz védelme érdekében a lehető legrövidebb időn belül beszerezzen egy védőtokot, mely óvja a tabletet a külső fizikai sérülésekkel, karcolással, kopással szemben. A korszerű táblagép tokok megbízható védelmet tesznek lehetővé, emellett azonban kifejezetten esztétikusak is, így dekoratív kiegészítőként is kiválóak.

Tartós, minőségi kidolgozású Lenovo Tab M10 Plus 10.3 tablet tokok

Webshopunk széles választékában olyan tokokat is találhat a vásárló, melyek megbízható védelemmel látják el a 2020-ban megjelent Lenovo Tab M10 Plus 10.3 táblagép modellt. A tokok pontosan illeszkednek a Lenovo tablet kidolgozásához és elemeihez, a nyílásoknak köszönhetően pedig sem a kamerát, sem a portok nyílásait nem fedik le. A választékunkban található tablet tokok elismert gyártóktól származnak és csúcsminőségű anyagokból, műbőrből és TPU-ból készülnek, így hosszú ideig képesek megbízható védelmet biztosítani. Az oldalra nyíló tokok védenek a kopással, karcolásokkal szemben a mindennapi használat során. A teljeskörű védelem érdekében a vásárló a kiváló minőségű tablet tokot egy modellre szabott polikarbonát fóliával vagy védőüveggel is kiegészítheti.

Lenovo Tab M10 Plus 10.3 – specifikáció

A Lenovo Tab M10 Plus 10.3 egy kiváló, korszerű tablet, mely 2020-ban dobott piacra a Lenovo, és amelyet az igazán visszafogott, csinos kidolgozás jellemez. A táblagép mérete 224,2 x 153,3 x 8,2 milliméter, súlya pedig mindössze 460 gramm. A tablet Android 9.0 (Pie) operációs rendszerrel dolgozik. A Lenovo Tab M10 Plus 10.3 tabletbe nyolcmagos Mediatek MT6762 Helio P22T (12 nm) chipset lett beépítve. A táblagépben 32 GB / 64 GB / 128 GB belső tárhely és 2 GB/ 4 GB RAM memória található, verziótól függően, de a microSDXC kártyanyílásnak köszönhetően a belső memória tovább is bővíthető.