Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 tokok

Tokok a Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Lenovo Tab M10 10.1, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 – lenyűgöző minőségű tablet tokok

Kínálatunkban idősebbek és fiatalok, férfiak és nők is megtalálhatják azt a táblagép tokot, mely megfelel a preferenciáiknak, és amely segít nekik az egyéniségük kifejezésében. Az egyszínű táblagép tokok fő előnye, hogy nem változtatnak jelentős mértékben a Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 táblagép kinézetén, viszont kölcsönöznek neki egy pompás, letisztult kinézetet. Azok a vásárlók, akik a vidám, tarka tablet tokokat részesítik előnyben, több ilyen termék között válogathatnak, széleskörű minta-kínálatunknak köszönhetően pedig mindenki találhat a személyiségéhez, ízléséhez, hobbijához passzoló lenyomatokat a minőséges tokjainkon. A táblagép tokokkal akár a számunkra kedves személyeket is meglephetjük, hiszen ajándéknak is kiválóak!

Divatos tablet tokok a Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 mobil eszközre

A táblagép tokok vitathatatlanul hasznos kiegészítők, ugyanis megvédik az érzékeny táblagépeket a kopástól és a mindennapi alkalmazás során fellépő karcoktól, sőt, még a nagyobb károk esélyét is minimalizálják, így nem is csoda, hogy a korszerű tabletek elmaradhatatlan kiegészítő tartozékainak számítanak. A táblagép tartozékokat kínáló webshopunkban elérhető tokok előnye, hogy minőséges anyagból vannak gyártva. Az oldalra nyitható, fedeles tokjaink minőséges öko-bőrből készülnek, belsőjük pedig szilikonból van kidolgozva, így jó tartást biztosít a táblagépnek. A tok TPU belső része, rugalmasabb és tartósabb, mint a hagyományos szilikon, emellett pedig nem merevedik meg és nem sárgul el. Kínálatunkban olyan speciális tokok és hátlapok is találhatók, melyeket alumínium lemez egészít ki, vagy gravírozott fa burkolat díszít. Ugyan a Lenovo táblagépei már régóta bizonyítják minőségüket, a többi korszerű tablethez hasonlóan ezek az készülékek sem immunisak a karcolásokra és a sérülésekre, így tanácsos rájuk megfelelő táblagép tokot venni.

Lenyűgöző, trendi védőtokok a Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 mobil eszközre

A Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 egy lenyűgöző táblagép, a gyártó 2020-as kínálatából. A cég már régebb óta ismert névnek számít a piacon, így több rajongó várja izgatottan az újabb Lenovo táblagépváltozatok piacra dobását. És ha már türelmesen kivártuk a számunkra ideális mobil eszköz megjelenését, tanácsos azonnal gondoskodnunk a védelméről is. A tablet tokok hatékony védelmet biztosítanak a karcokkal, fakulással és a külső mechanikai sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig hosszú élettartamot és komfortos alkalmazást biztosítanak. A tablet tokok hiánytalanul illenek a Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 táblagép dimenzióihoz, a kialakított kivágások a tokon pedig lehetővé teszik a portok, a kamera és a hangszóró zavartalan alkalmazását, anélkül, hogy a táblagép tokot le kellene venni. A táblagéptartozékokat kínáló webshopunkban mindenki találhat olyan, a Lenovo táblagépre passzoló tokot, mely kiemelkedően magas minőségű anyagának köszönhetően hosszú távon védi hatékonyan a Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 mobil eszközt. Egy tokkal nem csak magunkat lephetjük meg, de ajándékötletnek is megfelel, születésnapra vagy akár karácsonyra – egy tok nem csak praktikus, hanem igazán személyes ajándék is!

Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 – specifikáció

A modern Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 trendi, pompás kidolgozású tablet, mely Platinum Gray és Iron Gray színben is beszerezhető. A tablet mérete 241,5 x 149,4 x 8,3 milliméter. A táblagép Nano SIM megoldással szerezhető be. Az eszköz a piacra kerülésekor legkorszerűbb Android 10 operációs rendszert futtatja és octa-core Mediatek MT6762 Helio P22T (12 nm) chipsettel van felszerelve. A tablet microSDXC kártya befogadására is alkalmas, hiszen dedikált nyílással rendelkezik. A tablet 10,1 inch átlós méretű IPS LCD kijelzője 800 x 1280 pixel felbontású. A kijelző képsűrűsége megközelítőleg 149 ppi, 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. A táblagép lenyűgöző, 2 GB vagy 4 GB RAM és 32 GB vagy 64 GB belső memóriával van ellátva. A nem kivehető Li-Po akkujának a kapacitása 5000 mAh, mely a Charging 10 W specifikációnak köszönhetően gyorsan tölt és komfortos alkalmazást biztosít a tulajdonosok számára.