CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 - Tok, hátlapok

Tokok a Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Lenovo Tab M10 10.1, Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6, Lenovo Tab M10 Plus 10.3, két teljesen különböző modell

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 – lenyűgöző minőségű tablet tokok

Kínálatunkban idősebbek és fiatalok, férfiak és nők is megtalálhatják azt a táblagép tokot, mely megfelel a preferenciáiknak, és amely segít nekik az egyéniségük kifejezésében. Az egyszínű táblagép tokok fő előnye, hogy nem változtatnak jelentős mértékben a Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 táblagép kinézetén, viszont kölcsönöznek neki egy pompás, letisztult kinézetet. Azok a vásárlók, akik a vidám, tarka tablet tokokat részesítik előnyben, több ilyen termék között válogathatnak, széleskörű minta-kínálatunknak köszönhetően pedig mindenki találhat a személyiségéhez, ízléséhez, hobbijához passzoló lenyomatokat a minőséges tokjainkon. A táblagép tokokkal akár a számunkra kedves személyeket is meglephetjük, hiszen ajándéknak is kiválóak!

Divatos tablet tokok a Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 mobil eszközre

A táblagép tokok vitathatatlanul hasznos kiegészítők, ugyanis megvédik az érzékeny táblagépeket a kopástól és a mindennapi alkalmazás során fellépő karcoktól, sőt, még a nagyobb károk esélyét is minimalizálják, így nem is csoda, hogy a korszerű tabletek elmaradhatatlan kiegészítő tartozékainak számítanak. A táblagép tartozékokat kínáló webshopunkban elérhető tokok előnye, hogy minőséges anyagból vannak gyártva. Az oldalra nyitható, fedeles tokjaink minőséges öko-bőrből készülnek, belsőjük pedig szilikonból van kidolgozva, így jó tartást biztosít a táblagépnek. A tok TPU belső része, rugalmasabb és tartósabb, mint a hagyományos szilikon, emellett pedig nem merevedik meg és nem sárgul el. Kínálatunkban olyan speciális tokok és hátlapok is találhatók, melyeket alumínium lemez egészít ki, vagy gravírozott fa burkolat díszít. Ugyan a Lenovo táblagépei már régóta bizonyítják minőségüket, a többi korszerű tablethez hasonlóan ezek az készülékek sem immunisak a karcolásokra és a sérülésekre, így tanácsos rájuk megfelelő táblagép tokot venni.

Lenyűgöző, trendi védőtokok a Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 mobil eszközre

A Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 egy lenyűgöző táblagép, a gyártó 2020-as kínálatából. A cég már régebb óta ismert névnek számít a piacon, így több rajongó várja izgatottan az újabb Lenovo táblagépváltozatok piacra dobását. És ha már türelmesen kivártuk a számunkra ideális mobil eszköz megjelenését, tanácsos azonnal gondoskodnunk a védelméről is. A tablet tokok hatékony védelmet biztosítanak a karcokkal, fakulással és a külső mechanikai sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig hosszú élettartamot és komfortos alkalmazást biztosítanak. A tablet tokok hiánytalanul illenek a Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 táblagép dimenzióihoz, a kialakított kivágások a tokon pedig lehetővé teszik a portok, a kamera és a hangszóró zavartalan alkalmazását, anélkül, hogy a táblagép tokot le kellene venni. A táblagéptartozékokat kínáló webshopunkban mindenki találhat olyan, a Lenovo táblagépre passzoló tokot, mely kiemelkedően magas minőségű anyagának köszönhetően hosszú távon védi hatékonyan a Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 mobil eszközt. Egy tokkal nem csak magunkat lephetjük meg, de ajándékötletnek is megfelel, születésnapra vagy akár karácsonyra – egy tok nem csak praktikus, hanem igazán személyes ajándék is!

Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 – specifikáció

A modern Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1 trendi, pompás kidolgozású tablet, mely Platinum Gray és Iron Gray színben is beszerezhető. A tablet mérete 241,5 x 149,4 x 8,3 milliméter. A táblagép Nano SIM megoldással szerezhető be. Az eszköz a piacra kerülésekor legkorszerűbb Android 10 operációs rendszert futtatja és octa-core Mediatek MT6762 Helio P22T (12 nm) chipsettel van felszerelve. A tablet microSDXC kártya befogadására is alkalmas, hiszen dedikált nyílással rendelkezik. A tablet 10,1 inch átlós méretű IPS LCD kijelzője 800 x 1280 pixel felbontású. A kijelző képsűrűsége megközelítőleg 149 ppi, 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. A táblagép lenyűgöző, 2 GB vagy 4 GB RAM és 32 GB vagy 64 GB belső memóriával van ellátva. A nem kivehető Li-Po akkujának a kapacitása 5000 mAh, mely a Charging 10 W specifikációnak köszönhetően gyorsan tölt és komfortos alkalmazást biztosít a tulajdonosok számára.