36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Lenovo Tab M10 10.1 tokok

Tablet tok a Lenovo Tab M10 (10.1) modellhez

Lenovo Tab E10, Lenovo Tab P10, Lenovo Tab M10 Plus 10.3 TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ MODELL

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Lenovo Tab M10 (10,1) – nagyszerű tablet tokok széles választéka

A Lenovo Tab M10 egy kiemelkedő teljesítményű, népszerű táblagép, melynek védelméről érdemes már közvetlenül a megvásárlását követően gondoskodni. A legtöbb vásárló azért választ rövid időn belül egy védőtokot a készülékére, hogy még a legkisebb karcolásokat is elkerülje. Online áruházunk gazdag kínálatában minden látogató találhat olyan tokot, mely megfelel az ízlésének. A védőtok legfontosabb feladata, hogy védelmet nyújtson a készülék számára a kisebb fizikai sérülésekkel szemben. A modern tokok azonban ennél sokkal többet adnak, hiszen divatos és csinos kiegészítőként is megállják a helyüket. Weboldalunk kínálatában olyan tablet tokok találhatók, melyek csúcsminőségűek és tökéletesen illeszkednek a Lenovo Tab M10 modellre.

Kiváló minőség, gazdag választék - Lenovo Tab M10 tablet tokok

Az etuo.hu online áruház magas minőségű és erős, hosszú élettartamú tartozékokat kínál. A Lenovo Tab M10 tabletre készült tokokat minőséges anyagokból, szilikonból és műanyagból állítják elő az ismert gyártók. Táblagép tokjaink fő előnye a rugalmasság és a kényelmes használat, valamint a könnyen tisztíthatóság. Minőséges tokjaink olyan szép lenyomatokkal vannak ellátva, melyek nem kopnak és nem fakulnak, a színek pedig élénkek és mutatósak. A grafikák számos témát ölelnek fel, az a természeti motívumokon kezdve, az állatmintákon át, egészen a monokróm rajzokig. Azok, akik a fotókat részesítik előnyben, válogathatnak a meseszép fényképekkel ellátott táblagép tokjaink közül, melyek között mindenki találhat olyan témát, mely megfelel az elképzeléseinek.

Lenovo Tab M10 – specifikáció

A Lenovo Tab M10 a kínai gyártó egyik legjobb táblagépje, mely nagy képernyőjének és a Dolby Atmos technológiának köszönhetően igazi szórakoztatóközpont az egész család számára. A tablet ugyanolyan vékony és könnyű, mint egy szórakoztató magazin, így kényelmesen magunkkal vihetjük bárhova. A Lenovo Tab M10 kiváló társ az utazások során is. A készülék Qualcomm Snapdragon 450 processzorral működik és Android Oreo operációs rendszert futtat. Az első kamera felbontása 2 MP, a fő kamera pedig 5 MP-es. A készülékben nagy kapacitású Li-Po akkumulátor található.