Lenovo Tab M10 10.1 tokok

Tokok a Lenovo Tab M10 10.1


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

Tablet Lenovo Tab M10 HD Gen 2 (TB-X306F) 10.1, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo Tab M10 (10,1) – nagyszerű tablet tokok széles választéka

A Lenovo Tab M10 egy kiemelkedő teljesítményű, népszerű táblagép, melynek védelméről érdemes már közvetlenül a megvásárlását követően gondoskodni. A legtöbb vásárló azért választ rövid időn belül egy védőtokot a készülékére, hogy még a legkisebb karcolásokat is elkerülje. Online áruházunk gazdag kínálatában minden látogató találhat olyan tokot, mely megfelel az ízlésének. A védőtok legfontosabb feladata, hogy védelmet nyújtson a készülék számára a kisebb fizikai sérülésekkel szemben. A modern tokok azonban ennél sokkal többet adnak, hiszen divatos és csinos kiegészítőként is megállják a helyüket. Weboldalunk kínálatában olyan tablet tokok találhatók, melyek csúcsminőségűek és tökéletesen illeszkednek a Lenovo Tab M10 modellre.

Kiváló minőség, gazdag választék - Lenovo Tab M10 tablet tokok

Az etuo.hu online áruház magas minőségű és erős, hosszú élettartamú tartozékokat kínál. A Lenovo Tab M10 tabletre készült tokokat minőséges anyagokból, szilikonból és műanyagból állítják elő az ismert gyártók. Táblagép tokjaink fő előnye a rugalmasság és a kényelmes használat, valamint a könnyen tisztíthatóság. Minőséges tokjaink olyan szép lenyomatokkal vannak ellátva, melyek nem kopnak és nem fakulnak, a színek pedig élénkek és mutatósak. A grafikák számos témát ölelnek fel, az a természeti motívumokon kezdve, az állatmintákon át, egészen a monokróm rajzokig. Azok, akik a fotókat részesítik előnyben, válogathatnak a meseszép fényképekkel ellátott táblagép tokjaink közül, melyek között mindenki találhat olyan témát, mely megfelel az elképzeléseinek.

Lenovo Tab M10 – specifikáció

A Lenovo Tab M10 a kínai gyártó egyik legjobb táblagépje, mely nagy képernyőjének és a Dolby Atmos technológiának köszönhetően igazi szórakoztatóközpont az egész család számára. A tablet ugyanolyan vékony és könnyű, mint egy szórakoztató magazin, így kényelmesen magunkkal vihetjük bárhova. A Lenovo Tab M10 kiváló társ az utazások során is. A készülék Qualcomm Snapdragon 450 processzorral működik és Android Oreo operációs rendszert futtat. Az első kamera felbontása 2 MP, a fő kamera pedig 5 MP-es. A készülékben nagy kapacitású Li-Po akkumulátor található.