Lenovo Tab E8 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo Tab E8 – tablet tokok széleskörű kínálata

A Lenovo Tab E8 táblagép tulajdonosai számára rendkívül fontos, hogy kedvenc mobil eszközüket mindig biztonságban tudhassák. A táblagép kényelmes és biztonságos használata könnyen megoldható a kínálatunkban is megtalálható, különböző típusú tablet tokok segítségével. Az etuo.hu online áruház rendkívül széles kínálattal büszkélkedhet, hiszen a látogatók választhatnak a modern és a klasszikus, egyszerű kialakítású tokok közül, melyek tökéletesen illeszkednek a Lenovo Tab E8 készülékre. A precíz illeszkedés azért nagyon fontos, mert lehetővé teszi a tablet kényelmes és zavartalan használatát, és a védelem legmagasabb fokát. Online áruházunkban minden látogató találhat olyan tablet tokot, mely nem csak a Lenovo Tab E8 méretének, hanem a felhasználó ízlésének is megfelel.

Megbízható védelem a külső sérülésekkel szemben

Az etuo.hu online áruházban számos tok található a Lenovo Tab E8 táblagép-modellre. A vásárlók válogathatnak a számos oldalra nyíló modell közül. A csukható tablet tokok nagyszerű megoldást nyújtanak, ha a vásárló szeretné a tablet képernyőjét is kielégítő védelemmel ellátni. A csukható tokok minőséges bőrutánzatból készülnek és hosszú élettartamúak. Kínálatunk rendkívül népszerű darabjai a különféle mintával gazdagított tokok. A minőségi lenyomatok tartósak, nem kopnak meg és ellenállnak a fakulásnak is. A minták között virágok, autók, monokróm grafikák, állatminták, sportos témák, növényi motívumok, gyönyörű fotók találhatók, így mindenki megtalálhatja azt a modellt, ami megfelel a stílusának. Tablet tokjainkkal az egész család biztonságosan tudja használni a Lenovo Tab E8 táblagépet!

Lenovo Tab E8 – specifikáció

Azok a felhasználók, akik olyan táblagépet keresnek, melyen az egész család osztozni tud, biztosan elégedettek lesznek a Lenovo Tab E8 készülékkel. A HD kijelzőnek és a továbbfejlesztett Dolby Atmos hangnak köszönhetően a 8 hüvelykes képernyővel felszerelt táblagép igazi kis szórakoztatóközpont lehet. A szülők nyugodt lélekkel adhatják gyermekeik kezébe a készüléket, hiszen a gyermekbarát funkcióknak köszönhetően a szülő ellenőrzés alatt tarthatja, mit néz a gyermeke. A készüléken Android 7.0 (Nougat) operációs rendszer fut, melynek zavartalan működését a MediaTek MT8163B processzor biztosítja.