Lenovo Tab E7 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo Tab E7 – tablet tokok széles választéka

A Lenovo Tab E7 egy elegáns és rendkívül praktikus családi táblagép, viszont a hasonló eszközökhöz hasonlóan ez a készülék sem ellenáll a karcolásokkal és a kopással szemben – ezek az kis sérülések pedig sokat rontanak a tablet kinézetén és csökkentik az értékét. Éppen ezért olyan fontos, hogy a vásárló közvetlenül a készülék beszerzése után gondoskodjon a megfelelő tablet tokról. Az etuo.hu online áruház kínálatában olyan minőséges tokok érhetők el, melyek tökéletesen illeszkednek a Lenovo Tab E7 készülékre, nem csak a méretüket illetően, hanem a kivágások tekintetében is. Rendkívül gazdag kínálatunknak köszönhetően minden látogatónk találhat olyan tablet tokot, mely megbízható védelmet biztosít a Tab E7 készüléknek és divatos kiegészítőként is megállja a helyét. A tokok védik a táblagépet a kisebb sérülésekkel szemben, így a Lenovo Tab E7 sokáig újszerű marad.

Különböző stílusú, minőséges táblagép tokok

A tablet tokok legfontosabb funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a mobil eszköz számára a kisebb karcolásokkal és a használat során fellépő kopással szemben, egyes esetekben viszont a minőségi tok akár a komolyabb mechanikai károkat is meg tudja akadályozni. A kínálatunkban több, minőséges és erős anyagból készült szilikon tok található a Lenovo Tab E7 tulajdonosai számára. Az elegáns, egyszínű tablet tokok felfrissítik a készülék kinézetét és megbízható védelmet biztosítanak. A kínálatunkban található tokokat gyönyörű vektorgrafikák díszítik.

Lenovo Tab E7 – specifikáció

A hordozható, 7 hüvelyk átlós méretű kijelzővel felszerelt Lenovo Tab E7 egy elsősorban szórakoztatásra szánt táblagép, mely azok a felhasználók számára készült, akik fontosnak tartják az ár-érték arányt. A Lenovo Tab E7 továbbfejlesztett, széles látószögű kijelzővel és hosszú akkumulátor-élettartammal büszkélkedhet. A Tab E7 az új Android Go rendszeren fut, amely egy gyorsabb, adattakarékosabb rendszer, mely több szabad tárhelyet tesz lehetővé. A megfizethető árú táblagép négymagos MediaTek MT8167D processzorral működik. A belső tárhely 8 GB, míg a RAM memória 1 GB. A táblagép súlya 272 gramm.