Lenovo Tab E10 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo Tab E10 – megbízható tablet tokok gazdag kínálata

Azok a felhasználók, akik szeretnék, ha táblagépük minél tovább újszerű kinézetű és tökéletes maradna, válogathatnak az etuo.hu webáruházban található, számos Lenovo Tab E10 tabletre illeszkedő tok közül. Mivel a tokok kifejezetten erre a modellre lettek gyártva, nem csúsznak le a készülékről, méretük tökéletes illeszkedést biztosít a precízen kialakított kivágások pedig lehetővé teszik a táblagép zavartalan használatát. A tablet tokok minőséges és tartós anyagokból lettek gyártva, ennek köszönhetően pedig sokáig képesek megbízható védelmet nyújtani. Az etuo.hu-nál több típusú tablet tokot is kínálunk, így a legigényesebb felhasználók is találhatnak olyan modellt, mely megfelel az igényeiknek.

Kiváló minőségű tablet tokok, gyönyörű kollekciók

Online áruházunkban Lenovo Tab E10 tokok széles választéka várja a látogatót. A könnyebb áttekinthetőség érdekében a tokokat kollekciókra osztottuk. A táblagép tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet nyújtsanak a készülék számára a karcolásokkal és a mindennapi használat során jelentkező kopással szemben, bizonyos esetekben azonban akár a komolyabb mechanikai sérüléseket is képesek megakadályozni. Az etuo.hu kínálatában számos, minőséges és tartós anyagból készült tablet tokkal készültünk a Lenovo Tab E10 modell számára. Az oldalra nyitható tokok lehetővé teszik, hogy a tablet képernyője is védve legyen, mikor a tok be van csukva. Kínálatunkban ötletes lenyomatokkal ellátott tokok találhatók – böngészd végig gazdag a kínálatunkat!

Lenovo Tab E10 – specifikáció

A 2020-as táblagépek egyik gyöngyszeme a Lenovo Tab E10 készülék, mely a népszerű kínai gyártótól származik. A Lenovo Tab E10 egy kiváló készülék azok a szülők számára, akik egy olyan multimédiás táblagépet szeretnének, melyet az egész család élvezhet. Nagy, 10 hüvelykes képernyője kiválóan alkalmas a filmezésre és a játékokra is. A gyerekbarát funkcióknak köszönhetően a szülő kontrollálni tudja, mit nézhetnek és mit csinálhatnak a gyerekek. A készülék Android Oreo operációs rendszert futtat és négymagos Qualcomm Snapdragon 212 processzorral működik. A készülék belső memóriája 16 GB, RAM memóriája pedig 2 GB.