36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Lenovo Tab E10 tokok

Tablet tok a Lenovo Tab E10 modellhez

Lenovo Tab M10 10.1, Lenovo Tab M10 Plus 10.3, Lenovo Tab P10 TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ MODELL

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Lenovo Tab E10 – megbízható tablet tokok gazdag kínálata

Azok a felhasználók, akik szeretnék, ha táblagépük minél tovább újszerű kinézetű és tökéletes maradna, válogathatnak az etuo.hu webáruházban található, számos Lenovo Tab E10 tabletre illeszkedő tok közül. Mivel a tokok kifejezetten erre a modellre lettek gyártva, nem csúsznak le a készülékről, méretük tökéletes illeszkedést biztosít a precízen kialakított kivágások pedig lehetővé teszik a táblagép zavartalan használatát. A tablet tokok minőséges és tartós anyagokból lettek gyártva, ennek köszönhetően pedig sokáig képesek megbízható védelmet nyújtani. Az etuo.hu-nál több típusú tablet tokot is kínálunk, így a legigényesebb felhasználók is találhatnak olyan modellt, mely megfelel az igényeiknek.

Kiváló minőségű tablet tokok, gyönyörű kollekciók

Online áruházunkban Lenovo Tab E10 tokok széles választéka várja a látogatót. A könnyebb áttekinthetőség érdekében a tokokat kollekciókra osztottuk. A táblagép tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet nyújtsanak a készülék számára a karcolásokkal és a mindennapi használat során jelentkező kopással szemben, bizonyos esetekben azonban akár a komolyabb mechanikai sérüléseket is képesek megakadályozni. Az etuo.hu kínálatában számos, minőséges és tartós anyagból készült tablet tokkal készültünk a Lenovo Tab E10 modell számára. Az oldalra nyitható tokok lehetővé teszik, hogy a tablet képernyője is védve legyen, mikor a tok be van csukva. Kínálatunkban ötletes lenyomatokkal ellátott tokok találhatók – böngészd végig gazdag a kínálatunkat!

Lenovo Tab E10 – specifikáció

A 2020-as táblagépek egyik gyöngyszeme a Lenovo Tab E10 készülék, mely a népszerű kínai gyártótól származik. A Lenovo Tab E10 egy kiváló készülék azok a szülők számára, akik egy olyan multimédiás táblagépet szeretnének, melyet az egész család élvezhet. Nagy, 10 hüvelykes képernyője kiválóan alkalmas a filmezésre és a játékokra is. A gyerekbarát funkcióknak köszönhetően a szülő kontrollálni tudja, mit nézhetnek és mit csinálhatnak a gyerekek. A készülék Android Oreo operációs rendszert futtat és négymagos Qualcomm Snapdragon 212 processzorral működik. A készülék belső memóriája 16 GB, RAM memóriája pedig 2 GB.