Lenovo Tab 4 10 tokok

Tablet Lenovo Tab 4 10 Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo Tab 4 10 – védőtokok széleskörű kínálata

A Lenovo Tab 4 10 táblagép egy praktikus és modern eszköz, mely nem csak szórakozásra, de munkára is kiválóan alkalmas. A mindennapi használat azonban sérülésekkel és károsodásokkal járhat. Hogy elkerüljük ezeket a károkat, érdemes a tabletet egy minőséges védőtokkal ellátni. Az etuo.hu webáruházban számos tok közül válogathatnak a felhasználók, melyek mindegyike tökéletesen illeszkedik a Lenovo Tab 4 10 modell méreteihez, így nem csúsznak le a készülékről. A speciális nyílások kifejezetten a modell aljzataihoz, kamerájához és hangszórójához lettek kialakítva. A tok nem csak védelmet biztosít a táblagépnek – a modern dizájnoknak köszönhetően kifejezetten stílusos, trendi kiegészítő.

Divatos tokok nagy választéka a Lenovo Tab 4 10 modellre

Webáruházunkban számos divatos tok közül válogathat a felhasználó. A táblagép védelmére választható elegáns, egyszínű tok, de modern, különböző színes mintákkal ellátott változat is. A megannyi, különböző témájú grafikával ellátott védőtok között nemtől és korosztálytól függetlenül mindenki találhat az ízlésének megfelelőt. A csukható tokok fő előnye, hogy védik a táblagép teljes felületét, nem csak a karcolásoktól és más mechanikai sérülésektől, hanem a portól és szennyeződésektől is. A csukható tokok tartós és minőséges anyagokból, bőrutánzatból, TPU szilikonból készülnek, és olyan modellek is megtalálhatók közöttük, melyek praktikus állvánnyá hajtogathatók. A számos termék között minden vásárló találhat olyat, mely megfelel az ízlésének és tökéletesen illeszkedik a Lenovo Tab 4 10 táblagépre.

Lenovo Tab 4 10 – specifikáció

A Lenovo 2017-ben mutatta be a Tab 4 táblagépek legújabb modelljeit: a 8"-es Lenovo Tab 4 8 és a 10"-es Lenovo Tab 4 10 modelleket. A Tab 4 10 modell HD kijelzőjének felbontása 1280 x 800 pixel és széles látószöggel rendelkezik. A tablet Qualcomm Snapdragon 64 bites, négymagos processzorral van ellátva.  A modell mindössze 8,5 milliméteres vastagsága és 506 grammja lehetővé teszi, hogy a készüléket mindenhova magunkkal tudjuk vinni. Ehhez azonban fontos, hogy olyan tokkal egészítsük ki, mely megvédi a mindennapi használat során keletkező károktól.