Telefontok Lenovo Tab 2 A10-70 - Tok, hátlapok 

(Termékek száma: 0)
No search results

Lenovo Tab 2 A10-70 – tokok széles választéka

A Lenovo Tab 2 A10-70 táblagép egy modern és hasznos eszköz, mely a munka mellett szórakozásra is kiválóan megfelel. A mindennapi használat azonban magával hordozza a sérülések, karcolások veszélyét is. A károk elkerülése érdekében érdemes beszerezni egy minőséges védőtokot a Lenovo tablet mellé, mely csökkenti a mechanikai sérülések esélyét. Az etuo.hu webáruházban számos védőtok áll a vásárlók rendelkezésére, melyek mindegyike tökéletesen illeszkedik a Lenovo Tab 2 A10-70 modell méreteihez, így nem esnek le a készülékről. A speciálisan kialakított nyílások lehetővé teszik az aljzatok, kamera és hangszóró zavartalan használatát. Amellett, hogy védik a táblagépet a tokok a különféle, modern dizájnoknak köszönhetően igazán trendi kiegészítők is.

Kiváló minőségű, praktikus védőtokok

Az etuo.hu webáruházban minőséges anyagokból készült, divatos tokokkal készültünk a vásárlók számára. A tokok között találhatók visszafogott, egyszínű modellek a Flex Book kollekcióból, de színes, vidám mintákkal díszített változatok is a Flex Book Fantastic szériából. A számos, különböző témájú grafikával ellátott védőtokok között mindenki találhat olyat, ami megfelel az ízlésének – kortól és nemtől függetlenül. A könyvszerűen csukható tokok nagy előnye, hogy nem csak a tablet hátlapját és oldalait védik a kopástól, hanem a kijelzőt is óvják a karcolásokkal szemben. A tokok belseje rugalmas és tartós TPU szilikonból készül, mely tökéletesen illeszkedik a készülékre. A Flex Book és Flex Book Fantastic széria tokjai praktikus állvánnyá alakíthatók, melynek köszönhetően a filmnézés még kényelmesebb lesz majd.

Lenovo Tab 2 A10-70 – specifikáció

A Lenovo Tab 2 A10-70 2015 tavaszán jelent meg. 10,1 hüvelykes IPS LCD kijelzőjének felbontása 1200 x 1920 pixel. A készülék mérete 247 x 171 x 8,9 milliméter. A 2 GB RAM és 16 GB belső memóriával felszerelt tablet memóriája microSD kártya segítségével akár 64 GB-ra is növelhető. A készülék akkumulátorának kapacitása 7000 mAh. A modell két színben is elérhető, aki azonban nincs megelégedve a színválasztékkal, a tok segítségével változtathat a készülék megjelenésén.