Lenovo K6 tokok

A Lenovo K6 Note, Lenovo K6 Power, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy mobiltokot a Lenovo K6 okostelefonodhoz!

Előnyös anyaghasználat, minőségi illesztések és összeszerelés. Te is ezt érzed, amikor a kezedbe veszed a Lenovo K6 mobiltelefonod. A felső-középkategória ragadózója a készülék, ami lecsapott rád. Ha sokat nyomkodtad is egész jól bírta, mert erős akksit kapott. 4000 mAh mellett akár több napig is nyüstölhetted, mire lemerült. Egy leheletnyivel lehetne fürgébb, de ezért az árért egy igazán jó készüléket kaptál. Ideje feldobni a külsejét valamivel. Vibráló minták, vagy egy klasszikus egyszínű tok? A Lenovo K6-nak mindkettő jól áll. Hogy neked melyik tetszik, arról viszont neked kell döntened.

Miért érdemes a Lenovo K6 tokjaink közül választanod?

Minden Lenovo K6 tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkísér majd téged és a telefonod is. Bármelyiket is választod, hosszú ideig megtartja azt a színvilágot, amiért a böngésződben kiválasztottad. Minden részletében pontosan illik a telefonodra, nem lötyög rajta, és nem mozog el. Minden kivágás, minden gomb helye ott van, ahol lennie kell, de ha esetleg azt is beborítaná a tok, ugyanolyan használható marad alatt. Szinte minden tokból találsz több különböző színt, hogy kedvedre válogathass, és pont olyan kinézetű kiegészítővé varázsold a telefonod, amilyenre vágytál. Mindegyik tok minőségi alapanyagokból készült, tehát nem csak tartósak, de védik is a telefonod. A csillogóbb, pazar színű tokok inkább az egyszerűbb karcoktól óvják meg a készüléket, ezzel áldozva a dizájn oltárán. Más telefontokok pedig arra készültek, hogy a nagyobb leejtések után is sértetlen maradjon kedvenc telefonod. A nyomott mintás tokok felülete tartósan az is marad, biztosan nem kopik le egykönnyen. Minden telefonhoz, így a Lenovo K6-hoz is többféle kialakítású tokot találhatsz, akár csak az oldalát védenéd, akár az egészet, akár felnyitható előlapra vágysz. Böngéssz közülük kedvedre, és szánd rá az időt, hogy megtaláld a hozzád és a telefonodhoz leginkább illőt!

A Lenovo-ról

A Lenovo sokáig rengeteg különböző telefonnal, telefontípussal, de még elnevezéssel is próbálkozott a telefonpiacon. Mára úgy tűnik megtalálta a helyét, a Motorolás felvásárlás is jót tett a cégben amúgy sem kicsi know-how-nak. A cég igyekszik átemelni népszerű laptop ágazatának dízájnelemeit, és meg kell vallani, az egységes arculat igen kellemes telefonokat eredményezett. Az egyik vonal, amit a Lenovo a mai napig képvisel, az a brutális méretű üzemidő utáni hajsza. Sok más gyártó egy-egy ilyen telefonnal próbálkozott, a Lenovonál ez úgy tűnik tartósan elvárás a tervezőmérnököktől. Az ízléses, nagyobb, de mégis kompakt mobilok piacán nézelődők, aligha tudják a Lenovo termékeit kikerülni, pláne ha a lass(abb)an merülő akku megléte is szempont.