Lenovo K5 tokok

A Lenovo K5 Plus, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Lenovo K5 – tokok széles választéka

A Lenovo K5 egy modern és jól felszerelt okostelefon, mely igen népszerű a felhasználók körében. A mai modern okostelefonok kifejezetten érzékenyek, a mindennapi használat során a kopás és a karcolódás veszélye fenyegeti őket. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a készülék megfelelő védelemmel legyen ellátva, annak érdekében, hogy minél hosszabb ideig megőrizze eredeti értékét, használata pedig zökkenőmentes legyen. Az etuo.hu webáruházban számos, kifejezetten a Lenovo K5 nem mindennapi dizájnjához tökéletesen illeszkedő telefontok található. Tokjaink hatékonyan védik a készüléket a kisebb mechanikai károsodásoktól. A precízen kialakított nyílások lehetővé teszik a telefon minden funkciójának, aljzatának és kiegészítőjének zavartalan használatát.

Minőséges anyagokból készült tokok a Lenovo K5 okostelefonokra

A védőtokok elsődleges funkciója, hogy megvédjék a készüléket a karcolásokkal, kopással szemben. A védelem foka a tok stílusától és anyagától is nagyban függ. A megfelelő tok kiválasztása során azt is figyelembe kell venni, milyen gyakran, milyen körülmények között és milyen módon használja a felhasználó a telefonját. A rugalmas szilikon tokok a telefon oldalait és hátlapját védik. A csukható tokok előnye, hogy a kijelző számára is védelmet biztosítanak. Az etuo.hu webáruházban a felhasználó válogathat az elegáns, egyszínű tokok között, de ha valami vidámabbat és egyedibbet szeretne, böngészhet a nyomtatott szilikon tokok között is. A számos, különböző stílusú lenyomat között mindenki találhat olyat, ami megfelel a stílusának. A lenyomat minőséges, ellenáll a kopásnak és a fakulásnak.

Lenovo K5 – specifikáció

A Lenovo K5 a bizonyíték arra, hogy a korábban csúcsminőségű modelleknek számító készülékek ma már középáron is elérhetők. A telefon 2018 tavaszán került piacra. Mérete 153,8 x 72,7 x 7,8 milliméter. Az IPS LCD képernyő mérete 5,7", képfelbontása pedig 720 x 1440 pixel. A Mediatek MT6750V/CB processzorral ellátott készüléken Android 7.1 (Nougat) operációs rendszer fut. A telefon egyik előnye a 13 / 5 megapixeles, LED vakuval felszerelt duál kamera. A nem eltávolítható, Li-Ion elem kapacitása 3000 mAh.