CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Lenovo - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Márkás, minőségi telefontokok Lenovo okostelefonokra

A Lenovo elsősorban nem a telefonjairól volt ismeretes, de a cég minden erejével szeretett volna ezen változtatni. Olyannyira, hogy célul tűzte ki, hogy lekörözze a Samsungot a kínai piacon. Ez részben sikerült is neki. Mindehhez az kellett, hogy egy tekintélyes mértékű minőségjavuláson és technológiai fejlesztésnek kellett alátvetniük a szériáikat és egy olyan telefont létrehozniuk, ami vonzóbb az amúgy igen populáris Samsungnál. Köszönhetően a NEC részéről biztosított mobil-technológiának a Lenovo egy nagyon egyedi, nagyon intelligens és megbízható mobilmárka lett. A középkategóriás telefonjaik lenyűgözőek!

Milyen előnyökkel bírnak a Lenovo telefontokok?

Nagyon nagy szerencse, hogy rendgeteg különböző Lenovo tokból válogathatunk! Fontos, hogy megfelelően védjük telefonunkat a szennyeződésektől és a serülésektől. A Lenovo teleofnokhoz pedig százféle különböző tok áll a rendelkezésünkre. Ha egyszerűbbet szeretnénk, akkor választhatunk sima szilikon tokok közül. Ha valami komolyabbra vágyunk, akkor választhatunk kitámasztható bőrtokot, vagy akár patentolható tokot a magasabb védelem érdekében. Többet nem kell aggódnunk attól, hogy esetlegesen leejtjük a telefonunkat. Az öngyújtó hozzádörzsölődik a nadrágzsebben a teleofonhoz? Netán bulizás közben gyakran leejtjük? Ejnye. De többé már ezek nem jelenthetnek problémát. Válassz egy tetszetős telefontokot a Lenovo telefonjához és biztos lehetsz benne, hogy a balesetek nem okoznak bosszúságot!

Miért kedveltek a Lenovo okostelefonok?

A laptopokkaairől és tabletjeiről elhíresült Lenovo, már egy ideje a mobil piacon is jelen van és nem kis fejlődésen esett át az elmúlt pár évben. Sokan azt gondolhatják, hogy a márka egy kicsit kommersz, de ez manapság már egészen biztosan nincs így. Sőt, épp ellenkezőleg! Kínában ez a telefon az egyik legkelendőbb a piacon. Ennél a márkánál a legnagyobb előny az, hogy a felsőkategóriás, premium teleofnok sem olyan drágák, mint a többi nagy gyártó hasonló termékei. De van itt még valami! A Lenovo fejlesztésű teleofonoknak általánosan a legnagyobb előnye az akkumlátorok teljesítményideje. Amennyiben fontos a hosszú készenléti és beszélgetési idő, mindenképpen a Lenovo telefonjait ajánljuk! A minőségben nem lehet csalódni!