Kindle Paperwhite 5 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Kindle Paperwhite 5 – ebook tokok lehengerlő áruválasztéka

A Kindle Paperwhite 5 egy szédületes, ízléses kidolgozású és számos jó karakterisztikával ellátott ebook olvasó a gyártó legújabb választékából, viszont magától értetődően ez az eszköz sem ellenálló a karcokkal és a kopással szemben, ezek az apró szépséghibák pedig jelentősen lecsökkentik az értékét és sokat rontanak az ebook olvasó kinézetén. Az értékcsökkenést azért fontos hangsúlyozni, mert a legtöbb vevő a régi készülékét eladásra kínálja, miután beszerez egy újabb, sokkal trendibb ebook olbasót. A karcoktól mentes, megvigyázott mobil készülékeket pedig jelentősen magasabb áron lehet eladni, mint az össze-vissza karcolt, kopott, nem megvigyázott, használt olvasókat. Hogy tudjuk megvédni az eszközünket? Olyan módon, hogy közvetlenül a Kindle Paperwhite 5 kézhez kapása után kiválasztjuk és megrendeljük az optimális tokot, mely illeni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik ebook olvasó-modellt választjuk majd, akár egy lépéssel előrébb is ugorhatunk, és még az eszköz beszerzése előtt megrendelhetjük a tokot! Ugyan némely típus mellé jár egy védőtok is, az legtöbbször egy silány minőségű elsősegély tok, melynek feladata, hogy védje az eszközt használata első napjaiban, amíg tulajdonosa nem szerez be hozzá egy strapabíróbb, masszívabb okostelefon tokot.

Eltérő stílusú, kiemelkedő minőségű Kindle tokok

Az etuo.hu online bolt áruválasztékában olyan kiemelkedő minőségű Kindle tokok között böngészhet a látogató, amelyek hiánytalanul illenek a Kindle Paperwhite 5 készülékre, nem csak a dimenzióikat illetően, hanem a speciálisan kialakított nyílásaik, zsebecskéjeik, fülecskéik tekintetében is. A tokok védelmet biztosítanak az eszköz számára a kopással, karcolásokkal és a hétköznapi használat során fellépő külső és belső fizikai károsodásokkal szemben is. Az áruválasztékunkban több szenzációs minőségű és strapabíró alapanyagokból gyártott Kindle-tokkal készültünk vevőink számára a Kindle Paperwhite 5 készülékre. A tokok feladata, hogy megvédjék az eszközt az apróbb károsodásokkal, sérülésekkel szemben, így a Kindle Paperwhite 5 sokáig tökéletes külalakú marad, és az értéke sem csökken túl nagy mértékben. A jól megválasztott tok teljesen új külső és belsőt tud kölcsönözni az eszköznek, és a Kindle modellje, valamint a vevő stílusa vagy hobbijai alapján is választható. Azzal, hogy új köntösbe bújtatjuk az ebook olvasónkat, kifejezhetjük a saját stílusunkat és trendivé, egyedivé varázsolhatjuk a trendi Kindle készülékünket.

A legtrendibb tokok az új Kindle ebook olvasó típusokra

Az etuo.hu mobil eszköz kiegészítőket árusító online shop egyik legfontosabb céljának tartja, hogy a lehető legtöbb okostelefon- és tablettípusra, valamint ebook olvasóra tudjon alkalmas tokokat biztosítani, bőséges áruválasztékának köszönhetően. Korábban nem volt egyszerű feladat megfelelő tokot beszerezni az ebook olvasókra, különösen akkor, ha egy ritkább, kevésbé népszerű modellünk volt. Napjainkban viszont – főként az okostelefon-kiegészítőket árusító online shopok virágzásának köszönhetően – már a legtöbb ebook olvasó modellre rendelkezésre állnak az eltérő védőkiegészítők, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük az egyszerű, fekete tokokkal akkor sem, ha kevésbé populáris ebook olvasó modelljük van. Az etuo.hu okostelefon-kiegészítőket árusító online shop több színben, sőt, több eltérő fényképpel, vektorrajzzal, mintával díszített korszerű Kindle tokot is biztosít az olyan típusokra is, mint a Kindle Paperwhite készülékek. A kapós tokok kombinálhatók a vevő ruhatárával, cipőjével, táskájával, de akár a karakterével is. A tematikus kollekcióknak köszönhetően kedvenc filmsorozatunk, italunk, házikedvencünk vagy virágunk szerint is választhatunk Kindle tokot.

Kindle Paperwhite 5 – specifikáció

A Kindle Paperwhite 5 egy kiemelkedő ebook olvasó az Amazontól, mely rengeteg elsőrangú specifikációval rendelkezik, amit egy ilyen trendi készüléktől el is várnak a vásárlók. Dimenziója 124,6 x 174,2 x 8,1 mm. A Kindle ebook olvasó 6,8 inches képernyője lehetővé teszi a kényelmes olvasást. Az eszköz képernyőjének felbontása 1236 x 1648 pixel. Az olvasó NPX/Freescale 1 GHz processzorral van felszerelve. A Kindle ebook olvasó 1 GB RAM memóriával és 8 GB belső memóriával rendelkezik. Támogatja a wifi kapcsolatot, mobilkártya opciója viszont nincs. MicroSD kártyanyílással nem rendelkezik és fizikai lapozógombjai sincsenek. A megvilágítás és a fénymelegség állítható, gyertyafény opció is rendelkezésre áll. A képernyő 300 ppi képsűrűségű, E INK Carta 1200 touchscreen kijelző. A készülék USB-C porttal rendelkezik és a Bluetooth kapcsolatot is támogatja. A készülék vízállósági fokáról az IPX8 tanúsítvány ad bizonylatot. A készülék az audióeszközök csatlakoztatását a Bluetooth kapcsolat segítségével teszi lehetségessé.