CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Kindle 10 - Tok, hátlapok

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi védőtokot a Kindle 10 e-book olvasódra

Ha a Kindle 10 készülékedre egy, a teljes e-book olvasódat oltalmazó védőtokot keresel, nálunk bizonyosan megtalálod a számodra legszimpatikusabb tokokat. Divatos, vagy esetleg kifejezetten üzleties e-book olvasó tokot szeretnél, egy olyat, amelyik tartós és ugyanakkor tökéletesen illeszkedik a Kindle 10 e-book olvasódra? A klasszikus, egyszínű e-olvasó védőtokot kedveled jobban, vagy inkább az élénk színeket választod? Sok ember kedveli az élénk mintás védőtokot is az e-olvasóján. Te melyiket választod inkább? Esetleg a fedeles kialakítású prémium védőtokra esik a választásod? Az e-olvasó védőtok kínálatunkban, itt, az etuo.hu-n megtalálod mindegyiket! A keret belsejében egy rugalmas, tartós TPU-ból készült átlátszó tok van, amely az e-könyv olvasót a helyén tartja, és még a felszerelés esetleges leesésekor is védelmet nyújt. A szilikon tok speciális alakú, és rendelkezik az összes szükséges kivágással az alkatrészekhez és csatlakozókhoz.

Milyen előnyökkel bírnak a Kindle 10 védőtokok?

Minden Kindle 10 készülék számára kifejezetten hasznos profi védelemre a hétköznapok során is. Keress hát egy profi, minőségi és tartós hosszantartó mobiltokot az etuo.hu védőtok webáruház kínálatában! Vásárlói tapasztalatok alapján egy hatékony védőtok hiányában sajnos a Kindle 10 háza, még figyelmes használat mellett is elkezd kopni, karcolódni. A kínálatunkban megtalálható minőségi tokokra mind igaz, hogy eredményesen fogják védelmezni a Kindle 10 e-olvasódat a hétköznapi sérülésekkel szemben.

Miért közkedveltek a Kindle 10 e-book olvasók?

Az e-könyv olvasók piacán a Kindle ugyanazt a szintet képviseli, mint az okostelefonok esetében az iPhone vagy a Samsung: alapjaiban határozta meg az újfajta olvasási szokásokat. A Kindle volt az első márka, amelyik kihozta a fehér e-papíros olvasót, a Paperwhite-ot, ami egészen minőségi olvasási élményt biztosít. A Kindle 10. generációs e-olvasó 8 GB belső tárhellyel bír, a kijelzője 6 hüvelyk átmérőjű, és egy feltöltéssel, Wi-Fi használat nélkül akár egy hónapig is bírja.