Telefontok Kindle - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Márkás, minőségi védőtokok Kindle e-könyv olvasókra

A Kindle a legismertebb e-könyv olvasó, hiszen vele kezdődött el az elektronikus könyvformátum térhódítása. A Kindle, amely az Amazon saját márkája, az e-papír és e-tinta technológiára épít, és az újabb modellekben már beépített kijelző világítás is van, hogy lámpafény nélkül is lehessen a sötétben olvasni a rátöltött könyveket. Az Amazon azonban e-könyv olvasókat készít és nem ballisztikus pajzsokat, ezért a Kindle e-könyv olvasók éppen úgy sérülékenyek, mint a nagy kijelzős okostelefonok és tabletek. A könyvolvasó emberek ritkán agresszívek, azonban a gravitáció az ő esetükben is működik, ezért előfordulhat, hogy leesik az e-könyv olvasó, vagy odaverődik valami éles tárgyhoz, esetleg a táskában megkarcolódik a tokja vagy a kijelzője.

Milyen előnyökkel bírnak a Kindle védőtokok?

A kínálatunkban mindenféle Kindle e-könyv olvasóhoz találsz tokot, hogy a te e-book olvasód is garantált védelmet kaphasson. Válassz egy hagyományos világos színű, vagy csajos rózsaszín, vidám mintával bíró vagy elegáns fekete védőtokot, hogy a neked leginkább tetsző borítóval bírjon a Kindle olvasód! Az általunk kínált védőtokok mindegyike részben szilikonból készül, a külső borítása pedig műanyag vagy prémium bőr, hogy elnyelje az esések, ütések energiáját, illetve, hogy megvédje a karcolásoktól, közvetlen kisebb hőhatásoktól a Kindle e-olvasódat. A kemény külső borításnak hála az e-olvasód akkor is biztonságban lesz, ha magasról ejted le (azért ne kísérletezz vele!), vagy ha a táskád, bőröndöd aljára kerül.

Miért kedveltek a Kindle e-könyv olvasók?

Az Amazon forradalmat csinált nem csupán a csomagküldős kiskereskedelem, de az e-könyv olvasók piacán is. A Kindle igazi fogalommá vált: Az Olvasóvá. A szoftveres fejlesztések, a különböző innovációk mind fontos lépések voltak abban, hogy mára már akár a sötétben is úgy olvashatunk könyveket, mintha természetes fény megvilágította fehér lapra nyomtatták volna a szövegeket. Mindez pedig az e-papír és e-tinta technológiáknak köszönhető, hiszen valóban papíron, igazi tinta rajzolja ki a betűket és képeket – csak éppen elektronikus jelek segítségével. Ezért a Kindle e-könyv olvasók lényegében olyan tabletek, amelyeket kifejezetten olvasásra találtak fel.