Infinix SMART 6 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Infinix SMART 6 – nívós mobil tokok bőséges áruválasztéka

Az Infinix SMART 6 egy számos szenzációs specifikációval ellátott és mutatós okostelefon, és fontos, hogy egy ilyen elsőrangú trendi készülék megfelelő okostelefon tokkal legyen ellátva, mely esélyessé teszi a hosszas, zavartalan használatát és a tökéletes kinézet megőrzését. Az ízléses szilikon tokok és hátlapok minőséges, elasztikus anyagból vannak előállítva, megvédik az okostelefon hátlapját és oldalait a kopástól, karcoktól, elhasználódástól és az esés vagy ütések során jelentkező fizikai sérülésektől. Az etuo.hu online shop áruválasztékában eltérő designnal legyártott mobil tokok érhetők el, amelyek effektív védelmet biztosítanak az Infinix SMART 6 számára a hétköznapi használat során. A nagyobb áttekinthetőség érdekében a tokokat tok-kollekciókra bontottuk weboldalunkon, így a vevőink böngészhetnek a nekik tetsző, hasonló stílusú tok-típusok közül. A tokok nívós anyagokból vannak gyártva és úgy lettek megalkotva, hogy maradéktalanul passzoljanak az Infinix SMART 6 okostelefonra, emellett pedig lehetővé tegyék a komfortos és zavartalan használatot is.

Nívós és strapabíró okostelefon tokok az Infinix SMART 6 modellre

Az etuo.hu online shop áruválasztékában több olyan szép és számos jó karakterisztikával ellátott okostelefon tok is rendelkezésre áll, mely biztosítja a megfelelő védelmet az Infinix SMART 6 okostelefon számára a horzsolásokkal, karcokkal, kopással szemben. Az áruválasztékunkban rendelkezésre álló, szilikonból készült tokok nem csak számos jó karakterisztikával vannak felszerelve, de korszerűek, pazarok, nívós kidolgozásúak és szépek is. A terjedelmes színválasztéknak és nívós dekoratív lenyomat választéknak köszönhetően minden vevőnk találhat a kedvére való okostelefon tokot. A termoplasztikus poliuretánból (rövidítve: TPU) legyártott tokjaink egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal vannak dekorálva. Vevőink egyszínű tokok és mintás termékek között is böngészhetnek. Fényképes tokjainkat lélegzetelállító képek díszítik – a választék pedig ezek a termékek esetében is terjedelmes. A választékunkban rendelkezésre álló okostelefon tokok olyan lenyomattal vannak ellátva, mely ellenállást tanúsít a halványulással, elhasználódással szemben, így sokáig szép és látványos marad.

Miért válassz egy szenzációs okostelefon tokot Infinix okostelefonodra?

A legtöbb vevő a mobilja képernyőjét félti legjobban a sérülésektől, azt viszont fontos tudni, hogy esés során az okostelefon belső komponensei is könnyen megsérülhetnek, ha az okostelefon nincs egy olyan nívós okostelefon tokkal ellátva, mely tompítja az ütések erejét. Azzal, hogy időben beszerzed a készülékedre a megfelelő és minőséges okostelefon tokot, költséges és idegőrlő javításoktól, reklamációs procedúrától is megvédheted magad. A tok azért is fontos, mert balesetek előfordulhatnak, bármennyire is vigyázol az okostelefonodra – ha pedig kiesik a kezedből, számos kár érheti. A kedvező áron rendelkezésre álló tokok nem csak pénzt, de időt is megtakaríthatnak neked. A csukható tokok többfunkciós szerepet töltenek be, hiszen igazolványok, bankkártyák és egyéb dokumentumok tárolására is alkalmasak. Mire érdemes odafigyelned a megfelelő tok kiválasztása során? Elsősorban a felhasznált anyagokra és arra, hogy olyan modellt válassz, mely minőséges környezetbarát bőrből, termoplasztikus poliuretánból (rövidítve: TPU) vagy más strapabíró anyagokból készül. Rendkívül bőséges választékunkban biztosan találsz majd olyan tartozékot, mely nem csak kielégíti, hanem túl is szárnyalja majd az igényeidet!

Infinix SMART 6 – specifikáció

Az Infinix SMART 6 egy trendi és aktuális okostelefon, mely 2021 októbere során vált megvásárolhatóvá a vevők számára. Az okostelefon dimenizóinak a választékunkban rendelkezésre álló tokok nagyszerűen megfelelnek. Az okostelefon Nano SIM és dual stand by Dual SIM változatban található meg és szerezhető be. Az okostelefonba a gyártó octa-core Unisoc SC9863A (28nm) CPU-t szerelt. Az okostelefon belső tárhelye 32 GB, mely microSD, microSDHC vagy microSDXC kártyával, dedikált nyílás segítségével akár tovább is bővíthető, amennyiben erre szükség van. A RAM memória 2 GB, ami a legtöbb átlagos felhasználó igényét ki is tudja elégíteni. Az okostelefon hátsó kamerájának felbontása 8 MP / 0.8 MP. Az okostelefon IPS LCD képernyővel rendelkezik, melynek átlója 6,6 inch. A képernyő rezolúciója 720 x 1600 pixel, 266 ppi denzitással. A kapacitív érintőképernyő 16 millió színárnyalatot tud megjeleníteni. Az Infinix SMART 6 egy nagyszerű, kedvező áron kapható készülék.