Infinix Note 11 Pro tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Infinix Note 11 Pro – szenzációs minőségű mobil tokok az etuo.hu áruválasztékában

Miért tanácsos mindenképp ellátnod új Infinix Note 11 Pro okostelefonodat egy minőséges mobil tokkal? Hol is kezdjük el a felsorolást? Mivel az okostelefonunkat személyes és üzleti célokra is használjuk, gondoskodnunk kell arról, hogy a rajta lévő adatok, képek, telefonszámok biztonságban legyenek. Egy minőséges okostelefon toknak köszönhetően nyugodt szívvel használhatjuk új Infinix Note 11 Pro trendi készülékünket. Egy okostelefon tok azért számít kifejezetten jó vásárnak, mert sokszorosan nagyobb költségektől tudja megvédni a vevőt, ugyanis megakadályozza, hogy a költséges, trendi készülék komolyabb károsodást szenvedjen. A legtöbb védőtok meg tudja gátolni a kopás, a karcolások és a horzsolások fellépését a trendi készülék hátlapán és oldalain is. A karcolások és a horzsolások, súrlódás mellett egy jó tok a naptól, a melegtől és a porszemektől is védi a trendi készüléket. Az Infinix Note 11 Pro okostelefon tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használni fogják majd szenzációs okostelefonjukat, ezzel viszont számos olyan külső és belső hatásnak teszik ki, amelyek károsíthatják és jelentősen lerövidíthetik az élettartamát. Az okostelefon-kiegészítőket árusító online shopunkban mindenki találhat olyan Infinix okostelefon tokot, mely minőséges anyagának köszönhetően sokáig és strapabíróan védi a telefonmodellt.

Szenzációs Infinix Note 11 Pro mobil tokok az etuo.hu választékából

Az etuo.hu választékában rendelkezésre álló minőséges védőkiegészítők két funkciót töltenek be és mindkét feladatnak tökéletesen helytállnak. Elsősorban védenek, méghozzá megbízhatóan! Mivel elismert gyártóktól származnak és zseniális minőségű anyagokból vannak előállítva, effektíven védik az okostelefon oldalait, sarkait és hátlapját a karcokkal és horzsolásokkal szemben. A tokok második fontos karakterisztikája sok vevő számára még jelentősebb – tagadhatatlan ugyanis, hogy a legtöbben a mintája és a típusa alapján választjuk ki okostelefonunk új “öltözékét”. Az etuo.hu okostelefon-kiegészítőket árusító online shop bőséges választéka esélyessé teszi, hogy mindenki megtalálja a stílusához illő okostelefon tokot. A legpopulárisabb TPU szilikon tokok és hátlapok mellett közkedveltek még az környezetbarát bőrből gyártott, a fa burkolatú és a műanyagból előállított tokok is. A választék miatt nem kell aggódnod, és ami a legjobb, biztos lehetsz benne, hogy az Infinix Note 11 Pro kategóriába tartozó tokok tökéletesen fognak illeni a trendi készülékedre!

Esztétikus és kapós mobil tokok az Infinix Note 11 Pro okostelefon-modellre

Az Infinix okostelefonok mellé a vevők általában nem kapnak okostelefon tokot a gyártótól, hogy a csomagolás minél könnyebben szállítható és kisebb méretű legyen. Ha a csomagolás mégis tartalmazna okostelefon tokot, egy olyan egyszerű kiegészítőről lesz szó, mely arra szolgál, hogy a használata első napjaiban “elsősegélyként” védje az okostelefont, míg a tulaj nem választ magának egy, a preferenciáinak megfelelő tartozékot. Az Infinix Note 11 Pro tokok számos verzióban érhetők el – a vevők rengeteg szín, lenyomat, típus, felhasznált anyag és stílus közül böngészhetnek, a tokok ugyanis nem csak számos jó karakterisztikával vannak felvértezve, hanem rendkívül esztétikusak is. A gyönyörű mobil tokoknak köszönhetően az okostelefonodat igazán trendi kiegészítővé alakíthatod. Akkor is jó megoldás lehet a tok, ha ráuntál egyébként tökéletesen működő okostelefonodra, hiszen teljesen új külsőt kölcsönözhetsz vele kedvenc trendi készülékednek, és még a pénztárcád is hálás lesz majd!

Infinix Note 11 Pro – specifikáció

Az Infinix Note 11 Pro egy szenzációs, ízléses, mégis barátságos áron kapható okostelefon az új gyártótól, melynek 2021-re bejelentett piacra dobását gigantikus várakozás övezte. Az okostelefon az Infinix Note 11 felturbózott változata. A trendi és aktuális okostelefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. Az okostelefon elsőrangú IPS LCD kapacitív érintőképernyője 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni. A képernyő átlója 6,95 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2460 pixel. Az okostelefon képernyőjének nagy mérete miatt rendkívül érzékeny, ezért tanácsos a védelmét strapabíróbbá tenni egy minőséges szilikon vagy könyvszerűen csukható mobiltokkal az online shopunk választékából. Az okostelefon Android 11, XOS 10 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Mediatek Helio G96 (12 nm) chipset van benne, mely lehetővé teszi a zavartalan használatot. A trendi készülékben nem kivehető Li-Po akku található, melynek kapacitása 5000 mAh.