Infinix HOT 11S NFC tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Infinix HOT 11S NFC – minőséges, modellre szabott okostelefon tokok

Az Infinix HOT 11S NFC egy nemrég megjelent okostelefon, melynek beszerzését különösen azok a vevők számára javasoljuk, akik rajonganak a nem megszokott modellekért és kifejezetten egy nem mindennapi telefont szeretnének maguknak beszerezni. Azt viszont ki kell emelni, hogy az Infinix telefonokat is fontos egy megfelelő tokkal felszerelni, sőt – az etuo.hu-nál pedig az Infinix HOT 11S NFC okostelefon-modellre is gondoltunk, nem csak a legismertebb gyártók mobiljaira. Áruválasztékunkban rengeteg lehengerlő tartozék és tok található az új Infinix okostelefon típusokra, amelyek úgy lettek kidolgozva, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek az Infinix HOT 11S NFC okostelefonnal és jól illeszkedjenek annak az elemeihez, kamerájához, méretéhez és portjaihoz. A tok amellett, hogy strapabíróan véd, korszerű tartozék is. Éppen ezért annyira fontos, hogy okostelefonunkat megfelelő védőkiegészítőkkel lássuk el, így sokáig meg tudja majd őrizni értékét és tökéletes külalakját, valamint a hibátlan felhasználói élményt. Ha már régebb óta a birtokodban van az Infinix HOT 11S NFC okostelefon és már mutatja a használat jeleit, a kisebb karcolásokat és horzsolásokat is effektíven el tudja rejteni egy trendi és aktuális tok, emellett pedig új, friss külalakot is kölcsönöz már megszokott telefonodnak, melytől nem szeretnél búcsút venni.

Korszerű, minőséges tokok az Infinix HOT 11S NFC okostelefonra

Egy jó tok védi a trendi készüléket a karcoktól, fröccsenő üdítőtől, morzsáktól, kosztól és a kopástól, amelyek akkor lépnek fel, ha más tárgyakkal együtt süllyesszük a készüléket a zsebünkbe. Az etuo.hu online shopban rendelkezésre álló tokok egyik fő karakterisztikája, hogy maradéktalanul illenek az adott Infinix okostelefon-modellre és strapabíró védelmet tesznek lehetővé az apróbb fizikai hibákkal szemben. A nívós anyagokból készült okostelefon tokok esélyessé teszik, hogy az okostelefon kinézete és értéke ne csökkenjen jelentősen az idő múlásával. A trendi és aktuális, zseniális minőségű tokokat úgy alakítják ki a gyártóik, hogy azok ne zavarják az okostelefon hétköznapi használatát – a kialakított kivágásoknak, zsebecskéknek és fülecskéknek köszönhetően a kamera és az egyéb komponensek is komfortosan használhatók, így a felhasználói élmény is tökéletes lesz. Ennek köszönhetően a tokok ma már az okostelefonok nélkülözhetetlen kiegészítőinek számítanak, amelyeket tanácsos már az okostelefon beszerzése után megrendelni, hiszen így jelentősen csökkenhető még a minimális sérülések kockázata is.

Minőséges tokokkal a karcolások ellen

A tokok egyik fontos fő karakterisztikája, hogy jobb fogást biztosítanak az okostelefonoknak, így jelentősen lecsökkentik annak az esélyét, hogy a vevőnek kicsúszik a trendi készülék a markából. Amellett, hogy strapabíró védelmet biztosítanak, a tokok egyedi és kapós védőkiegészítők is, a csukható tokoknak pedig további fő karakterisztikája, hogy kártyatartó zsebekkel is rendelkezik, így azok számára szenzációs megoldás, akik a kártyás fizetést szeretik – így még pénztárca sem szükséges! Felhozatalunk legpopulárisabb termékei a szilikonból gyártott okostelefon tokok, amelyek termoplasztikus poliuretánból (rövidítve TPU) vannak előállítva és kapós színekben kaphatók, trendi lenyomatokkal. Az oldalra nyíló tokjaink nívós környezetbarát bőrből vannak előállítva, belsőjük pedig szilikonból készül és jó tartást tesz lehetővé.

Infinix HOT 11S NFC – specifikáció

Azok a vevők, akik az Infinix trendi készülékeire esküsznek, imádják az Infinix HOT 11S NFC okostelefon modellt, mely a gyártó egyik népszerű modellje. Egy ilyen elsőrangú, trendi készülék számára javasolt már a beszerzését követő napokban, vagy esetlegesen még az előtt megrendelni egy megfelelő okostelefon tokot. Az ultramodern, tenyérbe illő trendi készülék mérete 168,9 x 77 x 8,8 milliméter. A trendi készülék Android 11, XOS 7.6 operációs rendszert futtat, működéséről pedig a MediaTek Helio G88 (12nm) CPU gondoskodik. Az okostelefon 64 GB / 128 GB belső tárhellyel és 4 GB / 6 GB RAM-mal érhető el. Micro SDXC nyílás is található rajta. Az okostelefon IPS LCD képernyőjének átlós mérete 6,78 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2460 pixel. Ez a típus számos egyéb specifikációval is rendelkezik, ami miatt érdemes mellette letennünk a voksunkat, mint amilyen az 5000 mAh-s akkumulátor, Fast charging 18 W funkcióval.