Infinix HOT 11 (G37) tokok

Tokok a Infinix HOT 11 (G37)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Infinix HOT 11S NFC, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Infinix HOT 11 (G37) – elsőrangú minőségű mobil tokok

Az Infinix HOT 11 (G37) egy lehengerlő okostelefon, mely az egyik legnépszerűbb modellnek számít az új márka szerelmesei körében. Nagyszerű karakterisztikáinak köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy ez az új Infinix trendi készülék is gyorsan megtalálja az utat a vevőkhöz és igazán népszerű lesz. A modellre illő okostelefon tokok egyik legfontosabb karakterisztikája, hogy jól körülölelik az okostelefont, megfelelő nyílásokkal és fülecskékkel vannak ellátva és segítenek abban, hogy az okostelefon sokáig megőrizze tökéletes külalakját és kialakítását. A tokok effektív védelmet képesek biztosítani a karcokkal, horzsolással és a fizikai károkkal szemben, így esélyessé teszik az okostelefon hosszú élettartamát és komfortos használatát. Az etuo.hu okostelefon-kiegészítőket árusító online shopban azok a vevőink is találhatnak az elvárásaiknak és a szükségleteiknek megfelelő okostelefon tokot, akik nem érik be az alacsony minőségű termékekkel. A tokok tökéletesen és precízen illenek az Infinix HOT 11 (G37) okostelefon méretéhez, a kialakított kivágások és zsebecskék a tokon pedig esélyessé teszik a portok, a kamera és a mikrofon, valamint a hangszóró zavartalan használatát, anélkül, hogy az okostelefon tokot minden alkalommal el kellene távolítani.

Lehengerlő, ízléses védőtokok az Infinix HOT 11 (G37) modellre

Az etuo.hu páratlan áruválasztékának köszönhetően minden látogatónk választhat olyan okostelefon tokot, mely effektív és strapabíró védelmet biztosít az okostelefonnak, és korszerű tartozékként is megállja majd a helyét. Az okostelefon tokok kifejezetten hasznosak, ugyanis megvédik az érzékeny okostelefonokat a horzsolástól és a hétköznapi használat során fellépő karcoktól, de akár a nagyobb károk esélyét is jelentősen lecsökkenthetik, például esés, ütés esetében. Ugyan az Infinix márkanevet még nem sokan ismerik, ez nem azt jelenti, hogy a márka okostelefonjai számára ne lennének szükségesek és hasznosak a védőtokok. Az okostelefon-kiegészítőket árusító online shopunkban rendelkezésre álló TPU szilikon tokok és hátlapok fő karakterisztikája, hogy minőséges anyagból, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból vannak gyártva, ami nem színeződik el vagy keményedik meg, valamint strapabíróbb és elasztikusabb a klasszikus szilikonnál.

Korszerű mobil telefon tokok az Infinix HOT 11 (G37) modellre

Az okostelefon tokok nem csak számos jó karakterisztikával rendelkeznek, de segítenek a vevőnek abban is, hogy kifejezze saját stílusát. Az egyszínű tok-típusok fő karakterisztikája, hogy eleganciát sugallanak és nem változtatnak jelentősen az Infinix okostelefon eredeti kialakításán, kinézetén. Azok a vevők, akik az életteli, tarka, mintás tokokat kedvelik, számos ilyen típus közül böngészhetnek, terjedelmes minta-választékunknak köszönhetően pedig mindenki találhat a tetszéséhez, hobbijához, preferenciájához illő mintákat minőséges tokjainkon. Kollekcióink virágos, sportos, vicces és gaming tematikájú tokokat is felölelnek, így mindenki választhat a szükségleteinek megfelelő okostelefon tokot, vagy egy, a számára kedves személyeknek szánt ajándékot – így igaz, a mobil tokokkal akár szerelmünket, haverjainkat, családtagjainkat is meglephetjük bármilyen közelgő ünnep alkalmával, vagy csak úgy. Sőt, még az sem probléma, ha már van okostelefon tokjuk, hiszen manapság akár minden nap cserélgethetjük a tokokat.

Infinix HOT 11 (G37) – specifikáció

A trendi és aktuális Infinix HOT 11 (G37) ízléses, szédületes kidolgozású, rendkívül kapós okostelefon. Ugyan a telefon előlapja üveg, kerete és hátlajpja pedig műanyag, emellett is fontos, hogy megfelelő védőtokkal legyen ellátva, mely megvédi a karcoktól. Az okostelefon dimenziója 164,7 x 76,2 x 8,9 milliméter. Az okostelefon tömege összesen 201 gramm. A trendi készülék a piacra kerülésekor legújabbnak számító Android 11, XOS 7.6 operációs rendszert futtatja és Mediatek Helio G70 (12 nm) chipsettel van felszerelve. Az okostelefon microSDXC kártya befogadására is alkalmas, ugyanis rendelkezik dedikált memóriakártya-nyílással. A 6,6 inch átlós méretű IPS LCD képernyője 1080 x 2408 pixel felbontású. A képernyő denzitása megközelítőleg 400 ppi, 16 M színárnyalat megjelenítésére alkalmas. Az okostelefon 4 GB RAM és 64 GB / 128 GB belső memóriával van ellátva. Az okostelefon nem kivehető Li-Po akkujának a kapacitása 5200 mAh. Az Infinix HOT 11 (G37) okostelefont mindenképp érdemes egy megfelelő tokkal védni. A modell Silver Wave, Emerald Green, Purple és Polar Black fantázianevű színárnyalatokban kapható.