CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Huawei Y7 (2019) - Tok, hátlapok

Tokok a Huawei Y7 (2019)


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Huawei Y7 (2018), két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1095
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Y7 (2019) – telefontokok széles választéka

Azoknak a felhasználóknak, akik a Huawei Y7 (2019) okostelefon mellett döntöttek, mindenképp érdemes megbizonyosodniuk arról, hogy a készülék megfelelő védelemmel van ellátva. A webáruházunk kínálatában található minőséges telefontokok lehetővé teszik, hogy a készülék hosszú ideig zavartalanul működjön. Azt tanácsoljuk, hogy a tokot minél előbb, lehetőség szerint közvetlenül a telefon megvásárlását követően szerezze be a felhasználó, hiszen így minden potenciális sérülést elkerülhet. Az etuo.hu webáruházban számos különböző tokot kínálunk, így mindenki találhat olyat, ami megfelel az ízlésének és az elvárásainak.

Megbízható védelem, elegáns kialakítás – Huawei Y7 (2019) védőtokok

A telefontokok megvédik a Huawei Y7 (2019) készüléket a karcolásoktól és a kisebb repedésektől. A kínálatunkban található Aluminium Fantastic kollekció hibrid és páncélozott tokjai akár még az esés során is csökkenthetik az ütés erejét és ezzel együtt a súlyos károk kockázatát is. A Huawei Y7 (2019) telefonra szánt, könyvszerű tokok előnye, hogy kiváló védelmet biztosítanak a készülék hátlapja, oldalai és kijelzője számára is. A tokok állvánnyá is hajtogathatók, mely praktikus, és még kényelmesebbé teszi a telefon használatát. A szilikon tokok is népszerűek – minőséges TPU szilikonból készülnek, mely nem deformálódik, rugalmas és remekül illeszkedik a készülékre. A tokok lehetnek egyszínűek, de minőséges lenyomattal díszítettek is. Azok a vásárlók, akik konkrét ötlettel rendelkeznek a tok kinézetét illetően, egyszerűen használható tervezőnk segítségével létrehozhatják saját, egyedi telefontokjukat is.

Huawei Y7 (2019) – specifikáció

A Huawei Y7 (2019) 2019 tavaszán került a piacra és nagyszerű specifikációinak köszönhetően rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert. 6,26 hüvelykes IPS LCD kapacitív kijelzőjének felbontása 720 x 1520 pixel. A készülékben Qualcomm SDM450 Snapdragon 450 processzor van. A készülék 3 GB RAM és 32 GB belső memóriával rendelkezik. A nem eltávolítható Li-Ion akkumulátor kapacitása 4000 mAh és a gyors töltést is lehetővé teszi. A telefon három színben is elérhető, aki azonban nincs megelégedve a színválasztékkal, a minőséges tokok segítségével is átalakíthatja készüléke kinézetét.