Telefontok Huawei Y6S - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1035
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Huawei Y6s – divatos tokok a legújabb modellekre is

Ahhoz, hogy az elegáns kialakítású, modern Huawei Y6s telefon sokáig szép és újszerű kinézetű is maradjon, nem elég, ha óvatosan bánunk vele, hiszen elég egy másodpercnyi figyelmetlenség és a készülék megsérülhet vagy kieshet a kezünkből. Éppen ezért annyira fontos, hogy új okostelefonunkhoz a lehető legrövidebb időn belül beszerezzünk egy kiváló védőtokot, mely amellett, hogy védi a készüléket a különböző mechanikai sérülésekkel, kopással, karcolásokkal szemben, rendkívül stílusos és esztétikus kiegészítő is. A tok használata lehetővé teszi, hogy kényelmesen, aggodalom nélkül tudjuk használni okostelefonunkat a mindennapok során. A modern tokok megbízható védelemmel látják el a telefont, emellett azonban remek stíluselemek is, ha összhangba hozzuk őket a ruházatunkkal, táskánkkal vagy a pénztárcánk dizájnjával.

Tartós, minőséges Huawei Y6s telefontokok

Az etuo.hu webáruház gazdag kínálatában számos olyan tokra bukkanhat a vásárló, melyek megbízható védelmet nyújtanak a 2020 januárjában megjelent Huawei Y6s telefon számára. A tokok tökéletesen illeszkednek a készülék alakjához, méretéhez és komponenseihez, így nem zavarják a csatlakozók, gombok mindennapi használatát. Az elismert gyártók által készített termékek kiemelkedő minőségű anyagokból készülnek és hosszú ideig képesek megbízható védelmet biztosítani a telefon számára. Egy minőséges tok védi a telefon oldalait és hátlapját a karcolásokkal, kopással szemben és az ütések vagy esés során keletkező komolyabb károk kockázatát is jelentősen lecsökkenti. A teljeskörű védelem érdekében érdemes a tok mellé egy, a Huawei Y6s telefonra szabott kijelzővédő fóliát vagy edzett üveget is választani a kínálatunkból.

Huawei Y6s – specifikáció

A Huawei Y6s egy remek, modern okostelefon, mely 2020 januárjában került piacra és amelyet elegáns kialakítás jellemez. A telefon mérete 156,3 x 73,5 x 8 milliméter, súlya pedig mindössze 150 gramm. A Huawei telefon Android 9.0 (Pie); EMUI 9.1 operációs rendszerrel működik. A készülékbe nyolcmagos Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processzor lett beépítve. A telefonban 32/64 GB belső tárhely és 3 GB RAM memória található.